Ο σκόρερ του νικητήριου (2-1) γκολ της ΑΕΛ στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, Σάντι Κρίζμαν, αναφέρθηκε στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ και ταύτισε τη "δίψα" του για κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με αυτή των οπαδών των "βυσσινί" μιλώντας στο Sport24. Αναλυτικά ο Σάντι Κρίζμαν
Σάντι, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν πήρες την μπάλα από τον Λεοζίνιο;
"Δεν σκέφτηκα κάτι, να σου πω την αλήθεια. Το μόνο που ήθελα ήταν να σκοράρω. Διψούσα για ένα τέτοιο σημαντικό γκολ, ένα γκολ που θα έκρινε ένα ματς".

Ήταν μια ιστορική νίκη. Δεδομένης και της βαθμολογίας στη Super League, η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής της. Είναι ο τελικός του Κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου ο μεγάλος στόχος των "βυσσινί";
"Κάθε ματς είναι σημαντικό, αλλά ένας ημιτελικός με μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ είναι φυσιολογικό να δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Στον κάθε παίκτη".

Οι οπαδοί της ΑΕΛ θέλουν σαν "τρελοί" να επιστρέψει το Κύπελλο στον Πηνειό. Μοιράζεσαι αυτή την "τρέλα";
"Να σου πω την αλήθεια, προσπαθώ να μείνω ήρεμος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η δίψα μου είναι τόσο μεγάλη, όσο και των οπαδών".

Το AEL FC Arena προσέγγισε ικανοποιητική προσέλευση ύστερα από καιρό. Πώς επηρεάζει το γεμάτο γήπεδο τον ποδοσφαιριστή;
"Είναι τέλειο όταν το γήπεδο είναι γεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό οι οπαδοί να μας στηρίζουν. Και θέλω να τους ευχαριστήσω γι' αυτό".

Η ομάδα σου διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο πρώτο παιχνίδι. Ειδικά για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ. Εσύ που το έζησες από μέσα, πώς σου φάνηκαν;
"Νομίζω ότι ο διαιτητής έπρεπε να σφυρίξει φάουλ στον συμπαίκτη μου (Αγκάνοβιτς). Αλλά, επίσης, νομίζω ότι όλοι κάνουν λάθη. Είμαι σίγουρος ότι δεν είχε σκοπό να μας βλάψει".

Ποιος ποδοσφαιριστής ήταν το ίνδαλμά σου ως παιδί;
"Ο Ριβάλντο",

Οι Κροάτες "κουμπώνουν" στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Πώς το εξηγείς;
"Δεν ξέρω, ίσως είναι ο παρόμοιος τρόπος ζωής".

Είναι στόχος σου, μέσα από τις εμφανίσεις με την ομάδα της ΑΕΛ, να πάρεις μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα, ή σε ομάδα του εξωτερικού;
"Ποιος ξέρει, τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Δεν κάνω όνειρα, αλλά είναι φυσιολογικό κάθε παίκτη να θέλει να βελτιώνεται".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top