Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας, Κ. Σιμιτζόγλου, για την δήλωση του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Νίκου Γιαννόπουλου, ότι οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας τους άφησαν να προηγηθούν! Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Νίκου Γιαννόπουλου αναφορικά με την αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα 4-3, για την οποία είπε συγκεκριμένα ότι: «Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει». Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας απάντησε στη δήλωση του Γιαννόπουλου με την εξής ανακοίνωση: "Από πότε κύριε... γενικέ αρχηγέ, απαγορεύεται ή είναι μεμπτό μια ομάδα να προσπαθεί να κερδίσει, ακόμη και όταν είναι πίσω στο σκορ;", αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης των γηπεδούχων.
Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του SDNA, η δήλωση αυτή προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου ο οποίος και έλαβε άμεσα γνώση.
Ο κ. Σιμιτζόγλου έχει διατάξει ήδη την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κάτι που σημαίνει πως ο κ. Γιαννόπουλος θα κληθεί να εξηγήσει τα λεγόμενά του, ενώ αναμένεται να κληθούν και άλλοι παίκτες και αξιωματούχοι των δύο ομάδων προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη στο εν λόγω παιχνίδι.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top