Άναψαν τα αίματα στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague. Μια καταγγελία της ΑΕΚ κατά της ΑΕΛ με αφορμή τον διαιτητή Ευαγγέλου, ήταν η αιτία να λογοφέρουν στο Δ.Σ. της λίγκας ο Αλέξης Κούγιας με τον Μηνά Λυσάνδρου. Η συζήτηση αφορούσε τις διώξεις που έχουν ασκηθεί σε όλες σχεδόν τις ΠΑΕ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για ανακοινώσεις που εκδοθεί σε βάρος της διαιτησίας και των ποδοσφαιρικών οργάνων. Στο σημείο εκείνο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, τα έβαλε με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ένωσης, Μηνά Λυσάνδρου, επειδή οι «κιτρινόμαυροι» κατήγγειλαν την ΑΕΛ για τα όσα είχαν ειπωθεί για τον διαιτητή Ευαγγέλου, με αποτέλεσμα ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» να τιμωρηθεί.
Ο Κούγιας έλεγε με έντονο ύφος ότι η ΑΕΚ τον στήνει και ότι ευνοήθηκε από την διαιτησία στα δύο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι δεν είχε πει τίποτα για τον διαιτητή Ευαγγέλου. «Για ηρέμησε λιγάκι, κάτσε καλά και μην φωνάζεις. Και μη μας λες ότι δεν είχες πει και τίποτα», του απάντησε ο Μηνάς Λυσάνδρου».
Ο Αλέξης Κούγιας τότε είπε: «Εγώ στα γραφεία μου δεν έχω Γιαννάκη Παπαδόπουλο», με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ να γελάει ειρωνικά.
«Δεν έχεις βάλει ούτε 50 ευρώ στο ποδόσφαιρο», επανήλθε ο Κούγιας προς τον Λυσάνδρου, με τον τελευταίο να του απαντάει γελώντας: «Εγώ στέλεχος είμαι, εννοείται ότι δεν έχω βάλει! Δεν διεκδίκησα ποτέ τον ρόλο του μεγάλου χρηματοδότη όπως εσύ»!
Με την παρέμβαση του προέδρου της λίγκας, Γιώργου Στράτου, η λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών έλαβε τέλος και τα πνεύματα κατευνάστηκαν.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top