Ποιο είναι το πλάνο της νέας ΑΕΛ... Δείτε το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΛ της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ποιοι θα φύγουν και ποιοι παίκτες θα μείνουν αλλά και σε κάποιους θα γίνει πρόταση να μειώσουν τις αποδοχές τους. Η εφημερίδα «Ελευθερία» παρουσιάζει κατά πληροφορίες το αγωνιστικό πλάνο της νέας περιόδου και ποιες οι πρώτες σκέψεις του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια σε συνεργασία με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου και τον συνεργάτη του, Γιάννη Προβίδα. Από τους τερματοφύλακες σίγουρη θεωρείται η παραμονή των Θεοδωρόπουλου, Σιαφαρίκα και Σουλούκου, ενώ ερωτηματικό είναι ο Μπόζοβιτς στον οποίο θα γίνει πρόταση παραμονής αλλά με μείωση των αποδοχών του είναι περίπου 100.000 ευρώ). Σε περίπτωση που δεν δεχθεί η ΑΕΛ μάλλον θα κινηθεί σε εξεύρεση άλλου τερματοφύλακα. Παρελθόν αποτελεί για τη θέση αυτή Ξενοδόχοφ.

Στην άμυνα στη δεξιά πλευρά παραμένει ο Μασούρας αλλά φεύγει ο Ρέντζας. Ήδη έχει αποκτηθεί ένα δεξί μπακ αλλά δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του. Στα σέντερ μπακ Γκοΐκοβιτς, Γιοβάνοβιτς και Γκόλιας παραμένουν στην ομάδα ενώ θα γίνει συζήτηση με τον Μόρα να ανανεώσει τη συνεργασία ή θα κλείσει την καριέρα του ίσως συνεργαζόμενος με την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Παρελθόν αποτελεί ο Καρατάσιος που πουλήθηκε στον Ολυμπιακό αλλά και ο Λυκούργος. Στα αριστερά παραμένουν Γουάλας και Χούμπτσεφ.

Στη μεσαία γραμμή Φατιόν, Μπάλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς θεωρούνται σίγουρο ότι παραμένουν στην ομάδα. Αντίθετα φεύγει ο Δερμιτζάκης και ερωτηματικό αποτελεί ο Λεοζίνιο στον οποίο θα γίνει πρόταση μείωση αποδοχών από τα 225.000 ευρώ που κοστίζει στην ομάδα.

Από την επιθετική γραμμή παραμένει ο Ντέλετιτς και φεύγουν Περόνε, Ναζλίδης, Κριζμάν και Μακρής. Θα αποκτηθούν δύο σέντερ φορ και ο προϋπολογιμός γι’ αυτούς θα είναι 400.000 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά πιστεύουν στην ΑΕΛ ότι θα κάνουν τη διαφορά για τη νέα χρονιά.

Αλλαγή δεδομένων με Μασούρα-Πωλήθηκε ο Καρατάσιος
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας μετά από συνεργασία με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου αποφάσισε να μην πωληθεί ο παίκτης παρά την πρόταση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε ο Ολυμπιακός και 10% δικαίωμα μεταπώλησης. Ο Αλέξης Κούγιας ζητάει 1,5 εκατομμύριο ευρώ, το 10% της μεταπώλησης αλλά και τρεις παίκτες που θα ανήκουν μόνιμα στην ΑΕΛ. Η διαφορά θεωρείται μεγάλη για τις δύο πλευρές παρά τις καλές σχέσεις που υπάρχει με την πώληση του Καρατάσιου αντί 400.000 ευρώ στον Ολυμπιακό στον οποίο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

Συμπερασματικά από την ΑΕΛ φεύγουν οι εξής παίκτες: Ρέντζας, Καρατάσιος, Λαγός, Δερμιτζάκης, Μακρής, Λυκούργος, Περόνε, Κριζμάν, Ναζλίδης, Ξενοδόχοφ και ερωτηματικό αποτελούν οι: Μπόζοβιτς, Λεοζίνιο, Μόρας.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ
Άμεσος στόχος στην ΑΕΛ είναι και η επέκταση τριών συμβολαίων, αυτά των Ντέλετιτς, Φατιόν και Γκόλια που λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Θα τους γίνει πρόταση να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τρία ακόμα χρόνια, μια κίνηση που συνηθίζει ο Αλέξης Κούγιας.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
Στην ΑΕΛ η πρώτη μεταγραφή είναι ο Νίκος Αναστασόπουλος που επέστρεψε, ενώ και ο Καπός θα επανέλθει από τα Τρίκαλα που είχε δοθεί δανεικός. Ο Χοτζάλι (δανεικός πέρυσι στην Καλλιθέα) θα αξιολογηθεί από τον προπονητή στην περίοδο της προετοιμασίας ενώ ο Γροντής παρότι επιστρέφει στην ΑΕΛ (ήταν δανεικός στα Τρίκαλα) μάλλον θα δοθεί εκ νέου δανεικός.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο προγραμματίστηκε να γίνει στις 4 Ιουλίου ενώ η προετοιμασία θα γίνει για μια ακόμα χρονιά στο Καρπενήσι και θα έχει διάρκεια τρεις βδομάδες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top