Την πρόταση της ΕΠΣ Αθηνών να μην διακόπτονται παιχνίδια σε περίπτωση τραυματισμού προπονητή ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Δημητρίου. Εξήγησε ότι στη θέση του μπορεί να μπαίνει ο… βοηθός. Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Δημητρίου 
Για το πώς προέκυψε αυτή η πρόταση: 
«Μας προβλημάτισαν αυτοί οι δυο αγώνες που διακόπηκαν και πιστεύουμε ότι αν κάνετε ένα γκάλοπ μεταξύ των φιλάθλων θα εκφραστεί η γνώμη ότι δεν ήταν αρκετά σοβαροί τραυματισμοί για να μη γίνουν τα παιχνίδια. Ο σοβαρός τραυματισμός ήταν ότι πήγαν στο νοσοκομείο και έφυγαν την άλλη μέρα; Άποψή μας είναι ότι υπάρχει τεχνικό τιμ που μπορεί να κοουτσάρει σε περίπτωση απουσίας του προπονητή».

Για την πρότασή τους σχετικά με τους γιατρούς: 
«Οι γιατροί πρέπει να ορίζονται από τη Σούπερ Λίγκα, ώστε να μην έχουν εξάρτηση με τις ομάδες. Η πρότασή μας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν μιλάμε για χοντρά επεισόδια, αλλά για περιπτώσεις που θα πεταχτεί ένα μπουκάλι νερό ή μια χαρτοταινία. Μια αμυχή στο πρόσωπο ή στο χείλος είναι αρκετό για να φεύγει κάποιος με καροτσάκι από το γήπεδο»;

Για το κίνητρο της Ένωσης ώστε να καταθέσει αυτή την πρόταση: 
«Μας ενδιαφέρει να μη βγαίνουν οι πρωταθλητές στις δικαστικές αίθουσες. Τα γήπεδά μας είναι κανονικά, η νοοτροπία είναι λάθος. Όταν ο Αναστασίου έφαγε τον καφέ στο κεφάλι στο Καραϊσκάκη, γιατί δεν έπεσε να κάνει τον τραυματία; Δεν μπορεί με ένα μπουκάλι νερό ή μια χαρτοταινία να διακόπτονται οι αγώνες».

Για το πώς έγινε δεκτή η πρόταση της ΕΠΣΑ: 
«Αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά. Οι προτάσεις μας θα εξεταστούν από μια επιτροπή που έχει οριστεί από την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα. Θα γίνει ένα συμβούλιο τον Ιούνιο όπου θα συζητηθεί η πρότασή μας και πιστεύουμε ότι θα περάσει». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top