Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, που έγινε στο AEL FC ARENA, μιλώντας στην αίθουσα Τύπου. «Μια χρονιά εξαιρετική για την Λαμία. κλείνει τον καλύτερο τρόπο με ένα βαθμό στη δύσκολη έδρα της ΑΕΛ. Ειλικρινά μεγάλη προσπάθεια να καταφέρει η ομάδα αυτό που έκανε φέτος. Το καλοκαίρι είμαστε ήμασταν το φαβορί για υποβιβασμό, φτιάξαμε ομάδα σε 15 μέρες, γιατί οι υποχρεώσεις μας στην Β’ Εθνική καθυστέρησαν να τελειώσουν και καταφέραμε να αφήσουμε πίσω φέτος ομάδες με ιστορία και γνώση της κατηγορίας και σίγουρα διπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο. Καλό καλοκαίρι και σε εσάς και σε όλους μας.»

Για το μέλλον του στον πάγκο της Λαμίας:
«Δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση. Είχαμε πει με την διοίκηση πως θα τα συζητήσουμε όλα όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτό που προέχει τώρα είναι όσοι εμπλεκόμαστε σε αυτή τη προσπάθεια να το διασκεδάσουμε γιατί περάσαμε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά.»

Για τις δηλώσεις του Παπαϊωάννου περί αποχώρησής του:
«Λαμία υπάρχει γιατί υπήρχε αυτός. Πήρε μια ομάδα από το τοπικό και την έφτασε να αγωνίζεται στην Super League. Αυτό το γνωρίζουν όλοι στην Λαμία. Δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς αυτό που έγινε φέτος. Τώρα για τον ίδιο και το μέλλον του θα το δούμε το προσεχές διάστημα.»

Για το εάν θα υπάρξουν άμεσες επαφές για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς:
«Πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το τι θα γίνει με τον μεγαλομέτοχο και στη συνέχεια θα έχουμε το χρόνο να συζητήσουμε…»
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top