Δηλώσεις έκανε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος αανφέρθηκε για τις συζητήσεις του, με τους «βυσσινί» για το ενδεχόμενο παραμονής του, αλλά και για τις σκέψεις του για το μέλλον, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6. Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μόρας
Για το μέλλον του και τις συζητήσεις του με την ΑΕΛ: 
«Περιμένω να έρθουμε σε επαφή με τον κ. Κούγια, ήταν να μιλήσουμε, δεν βρεθήκαμε και τώρα θα επικοινωνήσουμε για να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν σκέφτομαι κάποια άλλη ομάδα πέρα από την ΑΕΛ. Δεν ξέρω αν γίνει κάτι άλλο τις επόμενες μέρες. Θέλω να μείνω εδώ, αφού με αυτό το σκεπτικό ήρθα την περσινή σεζόν. Αν δεν συνεχίσω εδώ που περιμένω, γιατί έτσι νιώθω, δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια και δεν ξέρω αν θα θελήσω να συνεχίσω. Επειδή νιώθω καλά σωματικά, δεν θα ήθελα να κλείσω έτσι την καριέρα μου»

Για το βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram: 
«Μου αρέσει το kick boxing, είχα ασχοληθεί για δέκα χρόνια και με το τάε κβο ντο».

Για τη φετινή Serie A: 
«Όντως, το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό, αφού η Νάπολι έφτασε κοντά στο όνειρό της να γίνει πραγματικότητα. Η Γιουβέντους είναι τέσσερα επίπεδα πάνω από τις άλλες ομάδες. Η Νάπολι πάει σε μία πάρα πολύ καλή κίνηση για τον πάγκο της, εύχομαι να ανέβουν και οι άλλες ομάδες και να γίνει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όχι μόνο στις θέσεις της ευρωπαϊκής»

Για το πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία: 
«Είχα πάει στην Ιταλία για το Save Moras, σε συνεργασία πάντα με την Ελλάς Βερόνα, γιατί είχαμε ένα σταντ έξω από το γήπεδο που υπήρχε μία λαχειοφόρος για τις ανάγκες του ιδρύματος. Δεν είχα πάει ξαναδώ αγώνα από τη στιγμή που έφυγα. Ήταν διαφορετικό το συναίσθημα να βρίσκομαι στην εξέδρα με τον κόσμο, και όχι στα επίσημα όπως συνέβαινε την περίοδο που έπαιζα εκεί. Ήταν το δεύτερο σπίτι μου η Βερόνα, και μπορώ να δηλώσω φίλαθλος της ομάδας, με βοήθησαν και συνεχίζουν να με βοηθούν. Ό,τι χρειαστώ πάντα μου λένε ναι. Έχουμε καταπληκτική σχέση και δεν πρόκειται να αλλάξουν αυτά που αισθάνομαι».

Για τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του: 
«Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Δεν είμαι όμως στο 100%, αφού δεν έχει φτάσει αυτή η στιγμή. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορώ να ακολουθήσω. Πρέπει να δοκιμάσεις την προπονητική. Υπάρχει και η επιλογή της Ιταλίας σε αυτό το κομμάτι. Αν δω ότι δυσκολεύομαι εδώ, θα το συζητήσω με την οικογένειά μου και θα τα βάλουμε κάτω».

Για το Save Moras: 
«Είχαμε πρόσφατα μία εκδήλωση για το ίδρυμα, είναι τοπικό και πραγματικά η ανταπόκριση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Έχουμε φτάσει πάνω από 2.000 άτομα και έχουν βρεθεί 12 άτομα. Οι έξι δώσανε, τους άλλους έξι δεν τους βρήκαμε. Τώρα έχουμε ακόμα έναν, που είναι φίλος μου, που είναι να δώσει για ένα μικρό παιδάκι. Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι και θα είμαστε εδώ, μας έχουν καλέσει και κάνουμε ενημέρωση στον κόσμο που το έχει αγκαλιάσει». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top