Σκηνές ροκ στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με το sdna.gr, να επιχειρεί να πιάσει από τον λαιμό τον εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών, Χρήστο Παλαιολόγο. Άναψαν τα αίματα στα γραφεία της ΕΠΟ, επικοί διάλογοι, στο πλαίσιο της εκδίκασης της προσφυγής των Γιοβάνοβιτς, Κρίζμαν και Μλαντένοβιτς κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ. Από την πλευρά των «βυσσινί» παρέστη ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής. Ως μάρτυρας ωστόσο είχε κληθεί από την πλευρά των παικτών κι ο Χρήστος Παλαιολόγος, πατέρας του ατζέντη των ποδοσφαιριστών, ο οποίος εμφανίζεται κι ο ίδιος ως μάνατζερ. Ενώ η έδρα είχε δώσει ένα διάλειμμα πέντε λεπτών για να συσκεφθεί, ο γνωστός ποινικολόγος επιτέθηκε φραστικά κατά του Παλαιολόγου δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που είχε ξεκινήσει από πιο πριν, ενώ επιχείρησε να τον πιάσει από τον λαιμό, αλλά επενέβη ο Πότης Τσιριμπής (άλλοτε πρόεδρος της Παναχαϊκής, βρέθηκε στην ΕΠΟ για υπόθεση της Σπάρτης) για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Χρήστος Παλαιολόγος κατήγγειλε ακολούθως το περιστατικό στην έδρα, με τον κ. Κούγια από την πλευρά του να τον κατηγορεί για εκβιαστικές συμπεριφορές. Εκτός από το επεισόδιο των Κούγια και Παλαιολόγου που προηγήθηκε εκτός αιθούσης της ΕΕΟΔ, υπήρξαν... επικοί διάλογοι και στη συνέχεια.
Πρωταγωνιστής εκ νέου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή τη φορά με τον νομικό εκπρόσωπο του ΠΣΑΠ, Μανώλη Αλαφραγκή, ο οποίος βρέθηκε ως συνήγορος των εν λόγω ποδοσφαιριστών. Ενώ είχε τον λόγο ο μάνατζερ Χρήστος Παλαιολόγος που είχε κληθεί ως μάρτυρας, παρενέβη ο κ.Αλαφραγκής για να δώσει κάποια διευκρίνιση, με τον Αλέξη Κούγια να του επιτίθεται φραστικά.
«Τι απαντάς μωρή χορεύτρια; Άντε μωρή αδερφούλα, κλείσε το στόμα σου», κι αφού... ολοκλήρωσε, ζήτησε και να γραφτεί στα πρακτικά!
Εν τέλει οι υποθέσεις πήραν αναβολή για τα μέσα Ιουλίου, με την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ να δεσμεύεται ότι θα εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές ως τα τέλη Αυγούστου. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top