Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ματαίωσε την παρουσία του στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (25/06) θα διεξαχθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, καθώς και για την εκλογή του νέου προέδρου του Συνεταιρισμού. Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Βασιλειάδη προς τον Γιώργο Στράτο:
«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Μετά τη συνάντηση που μου αιτηθήκατε να παραστώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού σας σχετικά με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όπως η συζήτηση αυτή λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου.
Διαπιστώνοντας ότι κατά την ίδια ημέρα έχετε σημαντικότατα ζητήματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και επειδή φρονώ ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα ήταν και εσφαλμένη και θα μπορούσε να παρερμηνευτεί, σας ενημερώνω ότι δεν θα παραστώ στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ.
Αμέσως μετά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεσή του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό συνάντησης άμεσα.

Με τιμή,
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού
Γεώργιος Βασιλειάδης».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top