Σε απάντηση της πρότασης και αναφοράς του κ.Κουγια για την χρήση του γηπέδου επισημαίνουμε τα εξής, το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε με κρατικά χρήματα και όχι με τραπεζικά και ιδιωτικά κεφάλαια όπως το ΑΕΛ FC ARENA με υποθήκευση της περιουσίας του κ. Πηλαδακη, άρα είναι άτοπο το να συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα. Το μεγαλύτερο μερος του ανταλλάγματος , το οποίο συμφωνείται, είναι εκχωρημένο στην τράπεζα και όταν ΔΕΝ πληρώνει ο κ.Κουγιας ( συμβαίνει πολύ συχνά ) πρέπει πληρώνει ο κ.Πηλαδακης.
Επειδή σε κάθε τοποθέτηση του ο κ.Κουγιας αναφέρει, ακριβό γήπεδο κλπ αλλά ποτέ ομως τι ακριβώς αφορά αυτό το κοτέτσι ( βλ.Κουγιας ) το οποίο χρησιμοποιούσε , ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι , υπάρχει η δυνατοτητα να μην κανει χρήση το εστιατόριο και τις καντίνες , τα γραφεία , τις σουίτες , την μπουτίκ καθώς και το ράδιο .
Για την χρήση λοιπόν του γηπέδου, αυτό που τον καεί ,με τους συνόδους χώρους (αποδυτήρια κλπ) και παρότι κατά δήλωση του κ Κούγια έχει αυξηθεί το τηλεοπτικό έσοδο, μειώνουμε το κόστος σε 310.000 ευρώ + φπα με λήξη παραχώρησης έως 15-6 κάθε επόμενου έτους ,συν καθαρισμό, ευθύνη επισκευής ζημιών και φθορών , συντήρηση χλοοτάπητα ,ασφαλιστήριο.
Τέλος η προπόνηση σήμερα θα γίνει κανονικά με απόφαση του κ. Πηλαδάκη, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, μόνο και μόνο γιατί σέβεται την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα.
Δυστυχώς όμως από αύριο το γήπεδο θα κλείσει .

• Οι δημόσιες διαπραγματεύσεις δεν αποτελούν επιλογή μας και τις θεωρούμε ανούσιες και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα .

Για την Γήπεδο Λάρισας ΑΕ
Δημήτρης Τσακμακιδης 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top