Η λήξη του μεικτού τουρνουά "BEACH VOLLEYBALL" (του προγράμματος "ελάτε να παίξουμε στην άμμο") που πραγματοποιήθηκε υπo την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων στη Δημοτική Πισίνα της Λάρισας ανέδειξε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ τον Θοδωρή Δορδοκίδη (παίκτη της ΑΕΛ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ στο βόλλευ σάλας) με τη συμπαίκτρια του Σέβη Κουμπούρα (Φιλαθλητικός Λαρισαικός). Επίσης νικητές του μικρού τελικού και κατακτητές της ΤΡΙΤΗΣ θέσης αναδείχτηκαν οι Άγγελος Τριανταφύλλου (παίχτης της ΑΕΛ) με τη συμπαικτριά του Εβελίνα Τσιάρα (Α.Ο.Σουφλαρίων).
Να σημειώσουμε ότι ο Άγγελος μαζί με τον Χρήστο Βουτυρίτσα ήταν οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και του προηγούμενου τουρνουά Κ17 πρίν απο δύο εβδομάδες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους:
Θοδωρή Δορδοκίδη, Άγγελο Τριανταφύλλου, Χρήστο Βουτυρίτσα και Αντώνη Κοσμά καθώς και στους προπονητές τους Γιάννη Τσιώλη στο βόλλευ σάλας και Νίκο Καλαθά στο BEACH VOLLEYBALL.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FINAL REGIONAL TOURNAMENT της ΕΣΠΕΚΕΛ και της ΕΟΠΕ υπο την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων που θα διεξαχθεί 14-15 Ιουλίου στη Δημοτική πισίνα Λάρισας.
"STAY TUNED. . ."
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top