Την περασμένη Παρασκευή (29/06) η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Αλβανό μέσο της Παρτιζάνι Τιρώνων, Ίντριζ Μπάτχα. Ο 26χρονος χαφ ταξίδεψε την Δευτέρα (02/07) στην πόλη της Λάρισας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αντ' αυτού οι «βυσσινί» ακύρωσαν την συμφωνία και η μετακίνηση του Μπάτχα οδηγήθηκε σε ναυάγιο. Ο λόγος ήταν μια φωτογραφία, όπου ο πρώην παίκτης της Παρτιζάνι Τιράνων σχημάτιζε με τα χέρια του τον αλβανικό αετό. Η απόφαση της ΑΕΛ εξέπληξε, αλλά και απογοήτευσε τον Αλβανό μέσο, ο οποίος μιλώντας στο gazzetta έδωσε την δική του εξήγηση για την συγκεκριμένη φωτογραφία.
«Όλα έγιναν μόνο για μια φωτογραφία. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από πολλά χρόνια και δεν υπήρχε καμία πρόθεση για να προκαλέσω ή να προσβάλω κάποιον. Ήταν μια απλή φωτογραφία μαζί με έναν φίλο μου όπου συμβολίζει απλά τη σημαία της χώρας μου», τόνισε αρχικά ο Μπάτχα, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού και επαγγελματισμού από την πλευρά της ομάδας του Κάμπου.
«Λυπάμαι που τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Προσωπικά έχω αγωνιστεί με πολλούς φίλους ποδοσφαιριστές από διαφορετικές χώρες όπως είναι η Σερβία και η Ελλάδα και πάντα διατηρούσα άριστες σχέσεις. Δεν περίμενα αυτή την έλλειψη σεβασμού και επαγγελματισμού από τον σύλλογο και τους ανθρώπους της ΑΕΛ. Δεν είχα προσωπική επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, επικοινωνούσαν οι εκπρόσωποι μαζί του. Όπως και να 'χει, ήταν κάτι άσχημο και ανακριβές».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top