Θέση για τις εξελίξεις που έλαβαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα διοικητικά του Ιωνικού με την είσοδο του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, πήραν με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Νίκαιας «Rangers». Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων του Ιωνικού «Rangers»:
«Όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και την νέα σεζόν θα βρεθούμε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας στηρίζοντας, όπως δεσμευτήκαμε, όποιον έχει την πρόθεση να συνδράμει για το καλό του Ιωνικού.
Θέλουμε ο Ιωνικός να αποπνέει υγεία και να ξεφύγει επιτέλους από τα Διοικητικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια.
Στην συνέλευση της 20ης Ιουλίου φτάσαμε πολύ κοντά στα τοπικά πρωταθλήματα με ότι αυτό συνεπάγεται για τις εποχές που ζούμε.
Ο κ. Κούγιας όμως, έχοντας επαφή με τον Φώτη Σιακάρα τον τελευταίο καιρό, παρουσίασε έγκαιρα ένα σοβαρό και αξιόλογο πλάνο κατά το οποίο η ομάδα θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Ελπίζουμε η κίνηση αυτή ας είναι η απαρχή για την αναγέννηση του Ιωνικού μας.

Υ.Γ. Τελικώς, για ακόμη μία φορά, οι «μεγαλοπαράγοντες» και οι «επιφανείς» Νικαιώτες έκλεισαν τις πόρτες αδιαφορώντας για το αδιέξοδο που βρισκόταν η ομάδα.
Ξέχασαν πως ο Ιωνικός είναι πολύ μεγαλύτερος από όλους τους μαζί»…
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top