Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου, ο ΟΦΗ νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ, με τον Κοροβέση στο 59ο λεπτό, με ωραίο αριστερό βολέ, μετά από ασίστ του Νέιρα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Οι φάσεις του ΑΕΛ-ΟΦΗ
Σουτ του Ντέλετιτς, για την ΑΕΛ, η μπάλα ψηλά άουτ στο 3 λεπτό.
Σουτ του Καρανικά για την ΑΕΛ με το αριστερό μπλοκάρει ο Σωτηρίου στο 6 λεπτό.
Εκτέλεσε ο Μιλοσάβλιεβιτς το κόρνερ για την ΑΕΛ, η μπάλα έφθασε στον Καρανίκα, που έπιασε ένα σουτ αλλά ο Σωτηρίου μπλόκαρε στο 15 λεπτό.
Εκτέλεση φάουλ από τον Θανάση Ντίνα, του ΟΦΗ, ωστόσο η μπάλα έφυγε μόλις άουτ δίπλα απ' το αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου στο 18 λεπτό.
Σουτ του Πλατέλλα για τον ΟΦΗ, η μπάλα κοντράρει και απομακρύνει σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος στο 23 λεπτό.
Σουτ Μεγιάδο για ΟΦΗ, μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος στο 27 λεπτό
Σέντρα του Ντίνα από τα δεξιά για τον ΟΦΗ, μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος, προ του Σάσι στο 38 λεπτό.
Ο Ντέλετιτς έκανε τη σέντρα για την ΑΕΛ και ο Πέτροβικ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ στο 43 λεπτό
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε τετ α τετ του Σαχίτι, για την ΑΕΛ, ο Στρέζος όμως έσωσε στο 46 λεπτό.
Σουτ του Μπολάκη για τον ΟΦΗ έφυγε άουτ στο 48 λεπτό.
Σουτ του Πέτροβικ για την ΑΕΛ πάλι σώζει ο Στρέζος στο 50 λεπτό.
Ο Νέιρα με πάσα έβγαλε μόνο του τον Κοροβέση, με τον τελευταίο να πλασάρει με το αριστερό και να ανοίγει το σκορ για τον ΟΦΗ στο 59 λεπτό.
Επικίνδυνη σέντρα του Μπάλλα για την ΑΕΛ, απομακρύνει σε κόρνερ αμυντικός του ΟΦΗ στο 64 λεπτό. Μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη από τα αριστερά για τον ΟΦΗ, μονοκόμματο σουτ του Κοροβέση η μπάλα άουτ στο 66 λεπτό.
Σουτ του Κυριακίδη, μπλοκάρει ο Σουλούκος στο 72 λεπτό.
Στις καθυστερήσεις ο Κάσσος αρχικά με κεφαλιά και στη συνέχεια με απευθείας βολέ από το ύψος του πέναλτι στο 92ο λεπτό, δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ΟΦΗ.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (63' Σουλούκος), Μόρας (46' Γκόλιας), Ζίζιτς (85′ Μπάμης) , Γκοϊκοβιτς (46' Γρομητσάρης), Καρανίκας (67′ Πινακάς), Χούμπτσεφ (46' Κασάδο), Φατιόν (75' Χαλάτσης), Μιλοσάβλιεβιτς (46' Μπάλλας), Πέτροβικ (60' Κάσσος), Ντέλετιτς (60' Παπαφώτης), Φρίουι (46' Σάχιτι).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Μεγιάδο, Νάστος, Ντίνας, Πλατέλλας, Σασί, Βουό

Δεύτερο ημίχρονο για τον ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Παπάζογλου, Φαζός, Οικονόμου (83' Κοντογιάννης), Παπαστεριανός, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης (78' Νοικοκυράκης), Νέιρα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top