Την Τετάρτη, 18 Ιουλίου, τρεις ημέρες μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Κροατίας με 4-2 για το παγκόσμιο κύπελλο, η ΑΕΛ Καναδά νίκησε εκτός έδρας την ουραγό Κροατία με το ίδιο σκορ, για την 10η αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL. Η ΑΕΛ ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα και απόλυτη κυρίαρχος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Οι Κροάτες αποδιοργανώθηκαν και απογοητεύτηκαν καθώς ήταν αδύνατο ν’ ακολουθήσουν την ταχύτητα της ΑΕΛ. Το κέντρο των «βυσσινί» έκανε εξαιρετική δουλειά με το μοίρασμα της μπάλας σε όλο το γήπεδο.

«Παίξαμε καλά και το σκορ θα μπορούσε εύκολα να είναι 9-2. Βάλαμε τον Μενέντεζ στην αποψινή σύνθεση επειδή γνωρίζαμε ότι ήθελε να αγωνιστεί κατά της προηγούμενης ομάδας του. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν που πέτυχε ένα τέρμα απόψε. Κάναμε ότι έπρεπε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θα συνεχίσουμε και θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Ρουμανία. Ελπίζω αυτή την εβδομάδα ν’ αποθεραπευτούν οι τραυματίες Άντριου και Νας», δήλωσε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.

Για την ΑΕΛ σκόραραν οι Σαρέιντορ (2), Παρκ, Μενέντεζ.

Η ΑΕΛ επιστρέφει στην έδρα της την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζοντας τη Ρουμανία, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου, 20:30.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top