Για σαφέστατη παρεξήγηση έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στο Metropolis 95.5, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να προσβάλλει τους ιδιοκτήτες του Άρη και του ΟΦΗ αλλά το μόνο που είπε είναι ότι θα περιμένει να δει τη συμπεριφορά τους μέσα στη Λίγκα και μετά θα τους αξιολογήσει. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το φιλικό με τον Άρη θα γίνει κανονικά και ότι συμπαθεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη. Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:
«Είναι σαφής παρεξήγηση. Είπα ότι στην ιδιοκτησία των ΠΑΕ υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την αξιοπρέπεια τους και δε θα θυσιαστούν τις ομάδες τους. Εκτός του ΟΦΗ και του Άρη που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους, πώς λειτουργεί. Θα τους δούμε σε συμπεριφορά φέτος στη Λίγκα και θα τον αξιολογήσουμε. Εγώ μιλάω για τη συμπεριφορά ιδιοκτητών. Τον Καρυπίδη τον γνωρίζω και συναντιόμαστε σχεδόν καθημερινά και μιλάμε για διάφορα θέματα. Τον συμπαθώ. Μιλήσαμε χθες κιόλας και του είπα να ζητήσει το ηχητικό ντοκουμέντο γιατί δε θέλω να χαϊδεύω αυτιά αλλά και να μην αδικώ κανέναν άνθρωπο».

Για το φιλικό του Άρη με την ΑΕΛ: 
«Ναι, θα γίνει κανονικά το φιλικό».

Για τα τηλεοπτικά: 
«Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πέντε πάνω-πέντε κάτω, πάντα θα υπάρχουν κάποια προβλήματα τέτοια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top