«Προκαλεί λύπη το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν έχει αίσθηση του μέτρου και των ορίων. Η ανακοίνωση του έμμεσου μετόχου της ΠΑΕ βρίθει ανακριβειών και συκοφαντιών. Το ότι η χρηματοδότηση της κατασκευής του Γηπέδου, δεν σχετίζεται με «θαλασσοδάνεια» (δηλαδή δάνεια χωρίς αντίκρυσμα), αποδεικνύεται από την ύπαρξη του ίδιου του Γηπέδου, που είναι ότι πιο σύγχρονο και όμορφο υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου στην πατρίδα μας. Είναι το κόσμημα και το καμάρι των Λαρισαίων και των Θεσσαλών εν γένει. Και αυτό έγινε χάρη στον μόχθο και την επιμονή και υπομονή  ενός προσώπου που λέγεται Κώστας Πηλαδάκης
Η ζηλοφθονία είναι κακός σύμβουλος και δηλητηριώδες συναίσθημα.
Είναι απόλυτα αναληθές ότι η Κυπριακή Δικαιοσύνη ασχολείται με το συγκεκριμένο δάνειο ή με τον κ Πηλαδάκη ή εταιρείες του Ομίλου Πηλαδάκη.
Καλούμε τον έμμεσο μέτοχο να ανακαλέσει τα όσα συκοφαντικά αναφέρει.
Είναι απόλυτα αναληθές ότι το Γήπεδο έχει μισθωθεί.
Η συμφωνία μεταξύ της ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ και της ΠΑΕ είναι η παροχή υπηρεσιών με χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων συγκεκριμένες μέρες και ώρες και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ουδέποτε παραδόθηκε η κατοχή του Γηπέδου στην ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ας το καταλάβει ο κ Κούγιας.
Για αυτό η ΓΗΠΕΔΟ μπορεί να παραχωρεί το γήπεδο για άλλες εκδηλώσεις ή αγώνες σε οποιονδήποτε θέλει. Αυτό δεν γίνεται σε μια μίσθωση.
Ο πρωτοετής φοιτητής γνωρίζει τις μισθώσεις. Υπάρχουν όμως και μεικτές συμβάσεις για τους αποφοίτους της Νομικής. Αυτήν τη σύμβαση έχει υπογράψει.
Επίσης γνωρίζει ότι μια σύμβαση ορισμένου χρόνου (ας δει ο κ Κούγιας την επικεφαλίδα του συμφωνητικού που έχει υπογράψει) δεν ανανεώνεται αν δεν συμφωνούν και τα δύο μέρη. Η συμφωνία με την ΠΑΕ έληξε με τη λήξη της αγωνιστικής 2017-2018.
Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τον τσαμπουκά κανενός που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ΑΕΛ, της ομάδας μας.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις  της συμφωνίας ΔΕΝ τηρήθηκαν από τον κ Κούγια και γι αυτό η ΓΗΠΕΔΟ δικαιούται να αρνηθεί να παράσχει τις αντίστοιχες υπηρεσίες.
Εφόσον συμμορφωθεί στους συμφωνημένους όρους και τις  προϋποθέσεις τότε μετά χαράς να υπογραφεί νέο συμφωνητικό που πρέπει να εξασφαλίζει όμως και την καταβολή του ετήσιου συμφωνημένου ανταλλάγματος.
Η έκταση παραχωρήθηκε για να φτιαχτούν αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι δημόσιες ή δωρεάν αλλά αντίθετα προβλέφθηκε ρητά ότι η ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑ όπως άλλωστε αντίστοιχα  και η ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, θα εισπράττουν κάθε έσοδο σε αντάλλαγμα του κόστους κατασκευής για κάποια χρόνια. Μετά από την παρέλευση των ετών αυτών το Γήπεδο θα περιέλθει στο Δημόσιο. Τότε όχι τώρα.
Στο μεταξύ ο κ Κούγιας θα πρέπει να απαντήσει:
-εάν ασφάλισε, όπως είχε υποχρέωση, τους οπαδούς που προσέρχονται στο γήπεδο ή όχι και αν παίζει με την ασφάλεια των αγώνων και της ακεραιότητας τους.
-εάν κάλυψε, όπως είχε υποχρέωση, τις ζημιές από τη χρήση και αν έχει υπογράψει με τα χέρια του τον όρο ότι αν δεν απακαθίστανται οι ζημιές δεν δικαιούται πρόσβασης στο γήπεδο.
-εάν πλήρωσε τις δαπάνες για ρεύμα, τα ενοίκια του ραδιοφώνου και των γραφείων (για αυτά υπάρχει μίσθωση κ Κούγια).
-εάν εμπόδισε αντισυμβατικά τη διάθεση των σουιτών που διαχειρίζεται η ΓΗΠΕΔΟ.
Ας κάνει ο κ Κούγιας όποια νομική ενέργεια θέλει.
Η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει. Ας τηρήσει την υπογραφή του και τότε το Γήπεδο είναι ανοιχτό. Τσαμπουκάδες δεν δεχόμαστε. Είναι στο χέρι του.
«Α και για να μην το ξεχάσω…..

Κύριε Κούγια
Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που σας έβαλε πλάτη όπως του ζητήσατε στη δύσκολη πρώτη χρονιά της Β εθνικής
Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ενώ δεν τηρούσατε τις συμβατικές σας υποχρεώσεις στήριξε τη προσπάθεια σας όλα αυτά τα χρόνια….
Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πέρσι χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση σας μείωσε το κόστος σας κατά 40.000 για να σας βοηθήσει.
Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγους  μήνες  δέχτηκε να μην εισπράξει τα χρήματα που δικαιούται ώστε να τα πάρει η τράπεζα και τον οποίο ευχαριστήσατε δημοσίως.
Και τέλος είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγα χρόνια όπως εσείς δηλώσατε δημοσίως σας έσωσε τη ζωή και δεν θα το ξεχνάγατε ποτέ , αναλογίζομαι τι θα κάνατε αν το ξεχνάγατε».
Για την Γήπεδο
 Κων/νος Πηλαδάκης"
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top