Η νύχτα ήταν ατελείωτη για τους Ιταλούς, αφού η ΑΕΛ Καναδά συνέχισε να φιλοδωρεί με τέρματα τους αντιπάλους της. Η ισχυρή ΑΕΛ ήταν ασταμάτητη, με μοίρασμα της μπάλας σε όλο το γήπεδο και τη Μαρκόνι απλά να παρακολουθεί. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-0. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απόλυτα καταστροφικό για τη Μαρκόνι. Η ΑΕΛ συνέχισε να επιτίθεται στην περιοχή της ιταλικής ομάδας και να σκοράρει εις βάρος της. Στο τελευταίο σφύριγμα το σκορ έδειχνε μια μονόπλευρη νίκη για την ΑΕΛ με 9-1! Για την ΑΕΛ σκόραραν οι Άντριου (4), Σαρέιντορ (2), Νας, Χαλμπουνί, Γιούζ.

Μετά το παιχνΐδι ο προπονητής της ΑΕΛ σχολίασε για το παιχνίδι:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Από τη νίκη επί των Σκοτσέζων παίζουμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο της περιόδου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ: ταχύτητα, πίεση στους αντιπάλους όταν έχουν τη μπάλα, χρήση όλου του γηπέδου, εξαναγκασμός σε λάθη. Η αμυντική και η μεσαία γραμμή μας ήταν απόλυτα φανταστικές. Οι επιθετικοί μας ήταν φονικοί.
Ο Άντριου είναι σε σκληρό ανταγωνισμό για το Χρυσό Παπούτσι και οι συμπαίκτες του το αναγνωρίζουν. Απόψε συγκεντρώθηκαν γύρω και τον βοήθησαν να πετύχει τον στόχο να πάρει το προβάδισμα στον πίνακα των σκόρερ.
Οι παίκτες μας θα έχουν κάποιο χρόνο να ξεκουραστούν και θα συνεχίσουμε με δϋο παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη.
Με τα λόγια του αθάνατου Τσε Γκεβάρα, Εμπρός προς τη Νίκη!».

Την Τρίτη, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου, 20:30, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τους Ρουμάνους, σε εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top