Δυστυχώς όλες οι υποσχέσεις που μου δόθηκαν από όλα τα θεσμικά πρόσωπα, τα οποία είναι αρμόδια και έχουν την υποχρέωση και την ευθύνη να εξασφαλίσουν γήπεδο για την ιστορικότερη ομάδα της περιφέρειας, την ΑΕΛ, έμειναν τελικώς υποσχέσεις. Τις δύο τελευταίες ημέρες ενώ όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν ότι μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι, δηλαδή αύριο, πρέπει η Super League να έχει παραχωρητήριο από το μοναδικό γήπεδο που υπάρχει στη Λάρισα και έχει τις προδιαγραφές να οριστεί αγώνας επιπέδου Super League εξαφανίστηκαν. Φαίνεται ότι βασίστηκαν όλοι στο προσωπικό μου αίσθημα ευθύνης απέναντι στους γονείς και τα μικρά παιδιά της Λάρισας, που προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας και περιμένουν με αγωνία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να προσπαθεί να νικήσει κάθε αντίπαλο.
Είμαι κι εγώ πατέρας μικρής ηλικίας παιδιών και γνωρίζω τι σημαίνει για τα παιδιά της Λάρισας να μην μπορούν να παρακολουθούν αγώνα της ΑΕΛ και να πρέπει μαζί με τους γονείς τους και τους παππούδες τους να ψάχνουν καφενείο στη Λάρισα για να δουν αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.
Ας είναι, θα ξαναπληρώσω εγώ για όλους.
Θα πληρώσω για τους γονείς, για τα παιδιά, για τους ποδοσφαιριστές μας που τόσο πολύ το θέλουν, αλλά και για μένα τον ίδιο που δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κάνω ό,τι έκανε ο Πλεξίδας και ας με ενοχλεί που νιώθω ότι είμαι το μεγάλο κορόιδο όλης αυτής της ιστορίας.
Θα αποδεχτώ όλους τους όρους του Πηλαδάκη, το μόνο που ζητάω είναι να μη ζητήσει ακόμη και άλλα μετρητά προκαταβολή και να περιοριστεί στα 37.340€ που έχει ήδη προεισπράξει.
Έδωσα εντολή στον κ. Μάρκου να υπογράψει τη σύμβαση που θέλει ο Πηλαδάκης.
Όμως για την προσωπική μου αξιοπρέπεια και για να μη χάσω και την εκτίμηση των παιδιών μου, όσο θα είμαι εγώ ιδιοκτήτης των μετοχών της ΑΕΛ, καταργούνται και δύο πέταλα του AEL FC ARENA.
Όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας για αυτούς τους δύο χώρους θα παρακολουθούν τους αγώνες πλέον από τις ακραίες θέσεις της ανατολικής εξέδρας, δηλαδή τις Θύρες 3 και 10.
Σε κάθε παιχνίδι, γι αυτούς που δεν προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας, η τιμή των εισιτηρίων αγώνα είτε Πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου θα είναι από εδώ και στο εξής για την ανατολική εξέδρα ανεξαρτήτως θέσεως για τους ενήλικες 25€ και για τα παιδιά κάτω των 12 και τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας 10€.
Για τη δυτική εξέδρα εκτός των θέσεων VVIP για τους ενήλικες ανεξαρτήτως θέσεως η τιμή θα είναι 40€ και για τα παιδιά κάτω των 12 και τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας θα είναι 20€.
Οι τιμές αυτές δεν θα ισχύσουν για τους αγώνες Πρωταθλήματος με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπου θα ισχύσουν ειδικές τιμές.
Ειδικές τιμές θα υπάρξουν και για τους αγώνες Κυπέλλου με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και για τον ημιτελικό αγώνα εφόσον η ομάδα μας όπως και την προηγούμενη σεζόν φτάσει ως εκεί στο Κύπελλο.
Η απόφαση μου αυτή ισχύει για όλη τη σεζόν 2018-2019 και είναι η τελευταία φορά που δίνω χρόνο στον αρμόδιο Υπουργό κ. Βασιλειάδη, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό και στο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε μέχρι τον Μάιο του 2019, είτε να επισκευάσουν το Στάδιο Αλκαζάρ, είτε σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς να αγοράσουν το γήπεδο AEL FC ARENA, στην οποία ουσιαστικά ανήκει.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι είτε αναρτηθεί ένα πανό που να θίγει την τιμή και την υπόληψη μου, είτε την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας μου, είτε από κάποιους αλήτες εξυβριστώ παρά τα όσα έχω κάνει και θα κάνω για την ΑΕΛ και δεν υπάρξει αποδοκιμασία εναντίον αυτών των επαγγελματιών αλητών, τους οποίους όλοι γνωρίζουν ποιοι χρηματοδοτούν για να φτιάχνουν τα πανό και να βρίζουν, δεν πρόκειται να ξαναπληρώσω ούτε ένα ευρώ για το AEL FC ARENA στον Πηλαδάκη και ας λύσουν το πρόβλημα του γηπέδου αυτοί που πρέπει να το λύσουν. Σκοπίμως δεν ανέφερα ως πρώτους που πρέπει να ενεργοποιηθούν εκτός του Δημάρχου, του Περιφερειάρχη και του Υπουργού για την λύση του γηπέδου της ΑΕΛ στη Λάρισα τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, της οποίας τα ηγετικά πρόσωπα ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ήταν και είναι τα ίδια πάνω στα οποία βασίστηκε και υλοποιήθηκε το σχέδιο Πηλαδάκη - Βγενόπουλου για την εκταμίευση από την Marfin, που με τέτοιου είδους δάνεια βούλιαξε, 48 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία βεβαίως και ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν για την ολοκλήρωση του έργου, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει οικονομικά μια από τις καλύτερες τεχνικές εταιρίες της Ελλάδος, η ΕΡΓΟΝ3 και να καταστραφούν οι ιδιοκτήτες της. Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ήταν, είναι και θα είναι κατά την προσωπική μου κρίση μαζί με τους τότε και τώρα επαγγελματίες ηγέτες των οργανωμένων οπαδών οι άμεσοι συνεργάτες του Πηλαδάκη, για να έχει αυτήν την περιουσία και να εισπράττει από εμένα αυτά τα υπέρογκα χρήματα. Άλλωστε γι αυτό και όλες αυτές τις μέρες έχουν εξαφανιστεί και σίγουρα συνεργάζονται κατά την κρίση μου όλοι μαζί, ώστε το κορόιδο ο Κούγιας να πληρώσει και να γίνουν και οι σχετικές χορηγίες στην Ερασιτεχνική, αλλά και να πληρώνονται και οι Τσακμακίδης και Ιακωβίδης από τα χρήματα του κορόιδου. Είμαι βέβαιος πλέον ότι όλα αυτά τα έχουν καταλάβει οι αγνοί οπαδοί της ΑΕΛ και όχι οι επαγγελματίες οπαδοί, Αλβανοί και μη, και αυτό θα φανεί από την προσέλευση και τη βοήθεια τους προς τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο AEL FC ARENA.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top