Πριν από 5 λεπτά επικοινώνησε μαζί μου ο δημοσιογράφος Χρυσόστομος Τρίμμης και μου ζήτησε συγγνώμη, γιατί δημοσιοποίησε στο site του Thessalia TV, ότι δήθεν υπάρχει έστω και το παραμικρό ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στα παιχνίδια πρωταθλήματος στο AEL FC ARENA. Τον ρώτησα γιατί πριν δημοσιοποιήσει αυτήν την ψευδή είδηση δεν επικοινώνησε είτε μαζί μου είτε με τα στελέχη της ΠΑΕ για να την διασταυρώσει και μου απήντησε με διάφορες κωμικές δικαιολογίες.
Του δήλωσα ότι εάν δεν κατέβει από το site η ψευδής αυτή δήλωση θα τον μηνύσω, τόσο αυτόν όσο και οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο για διασπορά ψευδών ειδήσεων και θα ενεργοποιήσω την αυτόφωρη διαδικασία.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η ΑΕΛ θα παίζει πάντοτε στο AEL FC ARENA και γι αυτόν τον λόγο αύριο το πρωί θα προκαταβάλλω το ενοίκιο του μηνός Σεπτεμβρίου ύψους 32.000€ για να μην έχει καμία ανασφάλεια ο οποιοσδήποτε, λόγω του ότι καταργήθηκε η κεντρική διαχείριση και πλέον τα χρήματα για το ενοίκιο του AEL FC ARENA συνολικού ύψους 310.000€ συν ΦΠΑ πρέπει να καταβάλλονται από εμένα.
Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και βαρέθηκα τη συμπεριφορά κάποιων που λόγω ελλείψεως αρνητικών ειδήσεων που να αφορούν την ΑΕΛ (πτωχεύσεις - υποβιβασμοί - έλλειψη αδειοδοτήσεως) είτε κατασκευάζουν τέτοιες είτε γίνονται υποχείρια κάποιων νταραβερτζήδων.
Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Λυράκης ούτε Πηλαδάκης ούτε Πλεξίδας και θα ενεργώ πάντοτε νόμιμα όπως μου επιβάλλει η επιστήμη την οποίαν υπηρετώ επί 44 χρόνια με μάλλον ξεχωριστή επιτυχία, για να μπορώ να είμαι ιδιοκτήτης των μετοχών της ΑΕΛ.
Όσο για το έκτακτο σημερινό συμβούλιο θα γίνει μόνο και μόνο γιατί βρίσκομαι στη Λάρισα για σοβαρή μου επαγγελματική απασχόληση και δεν έχει καμία σχέση ούτε με γηπεδικό ούτε με κάποιο άλλο και αφορά μόνο ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top