Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ευριπίδη Βακουφτσή. Ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στην Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Πάνου στον πάγκο της ομάδας. Ο Ευριπίδης Βακουφτσής μεγάλωσε και αγωνίστηκε στους Αμπελόκηπους Λάρισας έχοντας συμμετοχές και στην τότε Δ' Εθνική, με τους επόμενους σταθμούς της καριέρας του να είναι η Αμυγδαλέα, τα Βερδικούσσα, το Βλαχογιάννη, η Τερψιθέα, ο Ηρακλής Λάρισας, ο Αχιλλέας Φαρσάλων και η Νέα Πολιτεία.
Σαν προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί στις ομάδες Under της ΠΑΕ ΑΕΛ, στον Αχιλλέα Φαρσάλων στο περσινό του πέρασμα από την Γ' Εθνική, ενώ έχει εργαστεί και σε αρκετές Ακαδημίες όπως του Πλίτση, του Ολύμπικ, της Νέας Πολιτείας και του Ηρακλή Λάρισας ενώ παράλληλα διατηρεί και σχολή τερματοφυλάκων.
Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και στα διαπιστευτήρια του είναι και η παρακολούθηση σεμιναρίων της σχολής τερματοφυλάκων του Νικόλαου Σαργκάνη ενώ διαθέτει και πιστοποιητικό Γυμναστή για Personal Training.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top