Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, για τον εντός έδρας αγώνα ΑΕΛ, μιλώντας στο κρατικό κανάλι αλλά και στην συνέντευξη Τύπου. «Νομίζω πως παίξαμε καλά και στα 95 λεπτά της αναμέτρησης και δικαιούμασταν απολυτά τη νίκη». «Συγχαρητήρια για την απόδοση και τη νίκη της ομάδας. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ σήμερα. Συνολικά αξίζαμε τη νίκη. Είχαμε πολύ καλή ισορροπία στο ματς. Πιάσαμε τον στόχο, μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή».

Για το ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έμεινε στο μηδέν: «Σήμερα κερδίσαμε 2-0, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Αξίζαμε πλήρως τη νίκη. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα».

Για το αν ο στόχος είναι η πεντάδα: «Είναι πολύ ευχάριστο που είμαστε σε αυτή τη θέση, ειδικά για τη δική μας ομάδα. Στόχος είναι να είμαστε στην πεντάδα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τοπ ομάδες που δείχνουν και ένα πολύ καλό πρόσωπο. Δεν είναι καθόλου εύκολη αποστολή, αλλά δουλεύουμε για τον στόχο μας».

Για το αν είναι μια αναγνώριση για εκείνον ότι ο κόσμος του Ατρόμητου ήταν ακόμα στις εξέδρες και τραγουδούσε για την ομάδα του: «Τους έχουμε στο πλευρό μας πάντα και αυτό είναι κάτι πολύ καλό για μας. Μας βοηθούν σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και τους ευχαριστούμε για αυτό».

Για τις απώλειες των Μανούσου και Ενσικουλού: «Θα αντιδράσουμε. Σήμερα δείξαμε ευελιξία, κάνοντας πολλά πράγματα καλά. Είχαμε ποικιλία μάλιστα, βάζοντας νέα πρόσωπα. Είναι στη λογική μου η ευελιξία. Είχαμε πολύ καλή απόδοση ως ομάδα».

Για το ότι δοκιμάζει τρίτο σύστημα σε τέσσερις αγωνιστικές: «Είμαστε ευέλικτοι και σε ό,τι αφορά τον αντίπαλο. Για μας είναι σημαντικό αυτό. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι. Είναι πολύ καλό αυτό για το μοντέρνο ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις σε όλες τις γραμμές».

Για την παραίτηση του Αντωνίου: «Δυστυχώς αυτή είναι η ζωή μας. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Αυτή είναι η ζωή των προπονητών»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top