«Κύριοι,
Η ανακύκλωση των ίδιων θεμάτων κάθε φορά που κάτι δεν εξελίσσεται όπως το επιθυμείτε, είναι προφανώς πάγια και γνωστή σε όλους τακτική σας και δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο. Οι όροι του Συμφωνητικού της 29.09.2016 είναι σαφέστατοι και τους γνωρίζετε καλώς και η αναφορά σε οτιδήποτε πριν και εκτός από το Συμφωνητικό αυτό γίνεται από μέρους σας μόνον για την δημιουργία εντυπώσεων, οι οποίες είναι ψευδείς και συκοφαντικές και πλέον δεν γίνονται ανεκτές.

Το ποσό που καταβάλατε ήταν λιγότερο και από το ελάχιστο τίμημα που είχε συμφωνηθεί αρχικά μεταξύ μας και σε αυτό συμφωνήθηκε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως άλλη εκκρεμότητα και ούτε οφειλή από μέρους μας και το αποδεχτήκατε με εκκαθάριση των λογαριασμών. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται κατανοητό από μέρους σας.

Το εξώδικο που απεστάλη ήταν ελάχιστη ενέργεια για να σεβαστείτε αυτά που πρέπει και να μην συκοφαντείτε, φαίνεται όμως ότι τούτο δεν είναι αρκετό. Δεν καταλαβαίνω μάλιστα γιατί στο Εξώδικο νιώθετε την ανάγκη δημόσιας απάντησης. Όταν επιθυμείτε να εξαπολύσετε χείμαρρο ψευδών και συκοφαντικών χαρακτηρισμών επιλέγετε να κρυφτείτε πίσω από την «ασφάλεια» του Δ.Σ.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τους Λαρισαίους συνεργούς σας. Έχουν γνώση και ευθύνη όσων υπογράφουν όπως οι πολλές πλέον προσωπικές επιθέσεις, μηνύσεις και αγωγές κατά Λαρισαίων, φιλάθλων, παραγόντων, δημοσιογράφων, φορέων, αποφάσισαν όμως να συναινέσουν στα ψεύδη, υπηρετώντας φυσικά εσάς.

Οι αναφορές σας, όπως άλλωστε πράξατε και στο παρελθόν, για την υπόθεση της εγγυητικής επιστολής για την οποία και έχω αθωωθεί αμετάκλητα με την υπ΄ αριθμ. 369/2017 απόφαση του Πλημ/κείου Τρικάλων, είναι ευθέως και σκοπίμως συκοφαντικές και οφείλετε να ανακαλέσετε άμεσα. Το ίδιο βέβαια και για την δήθεν παλαιά υπόθεση της κας Μπατζελή.

Όπως λέμε και εμείς που δεν έχουμε το δικό σας lifestyle, «…παλιά ξινά σταφύλια …».

Η σύνεση και η υπομονή είναι μεγάλο προσόν και δυστυχώς δείχνετε ότι δεν το έχετε και αυτό δεν σας τιμά και δεν τιμά και την Ιδέα της ΑΕΛ.

Πολλές φορές έχω αναφέρει ότι ΔΕΝ θα προβώ σε δημόσια αντιπαράθεση μαζί Σας και το επαναλαμβάνω και πάλι.
Μπορεί να μην έχω την δική σας ευκολία στην έκδοση ανακοινώσεων και της δημόσιας προβολής, όπως έχετε αναφερθεί για μένα στο παρελθόν, ωστόσο αυτό δεν με εμποδίζει να έχω την εκτίμηση και την αναγνώριση του κόσμου και ούτε βέβαια σας δίνει το δικαίωμα να με συκοφαντείτε.

Αυτή τη φορά μάλιστα σας λέω, ότι επειδή ξεπεράσατε το μέτρο, θα καταφύγω στην Δικαιοσύνη με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο, όπως αρμόζει στις ύβρεις και στις συκοφαντίες Σας. Και χωρίς να αλλάζω την άποψη μου από την μια στιγμή στην άλλη, γνώριμη στάση σας.

Όσον αφορά την άποψη σας για την οικονομική μου επιφάνεια και την προσφορά μου, σας παραδίδω στην Κοινωνία, άλλοι άλλωστε κρίνουν και εμένα και εσάς καθημερινά.

Ευάγγελος Πλεξίδας»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top