Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ. Μετά τους, Ανδρέα Λιόντο και Ηλία Παλαιοχωρλίδη, είχαμε ακόμα μία αποχώρηση. Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, υπέβαλε ο Νίκος Σοφής. Αναλυτικά η επιστολή του Νίκου Σοφή:
ΠΡΟΣ: ΠΑΕ ΑΕΛ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23.09.2018
Υπόψη μεγαλομετόχου κ. Κούγια και μελών διοικητικού συμβουλίου
Απάντηση στο εξώδικο LaFarm και εκπροσώπων κλπ

Κύριε Κούγια,
Κύριε Πρόεδρε,
κ. Σύμβουλοι,
Εκπρόσωποι της εταιρείας LaFarm κκ αφοί Πλεξιδα

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της αγαπημένης μας ΑΕΛ και παραιτούμαι τόσο από την τιμητική θέση του αντιπροεδρου όσο και από τη θέση του απλού μέλους. Από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσω την ΑΕΛ έκανα ότι μπορούσα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τόσο τις οικονομικές όσο και τις πνευματικές καθώς και με τις γνώσεις μου στο επίπεδο της αθλητικής διαχείρισης. Γεγονός για το οποίο θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια, που μου έδωσε την δυνατότητα να υπηρετήσω και να ξεκινήσω την καριέρα μου σε μια τόσο ιστορική, μοναδική και μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που από την πρώτη μέρα με κάνανε να νιώθω ευπρόσδεκτος και σαν στο σπίτι μου.

Το γεγονός πως η μόνιμη κατοικία μου είναι στην Αθήνα δε μου έδινε την ευκαιρία να παρακολουθώ πιθανές ανακοινώσεις της ΠΑΕ που σχεδόν πάντα ήταν εν άγνοια μου όποτε και δε γνωρίζω ούτε ποιος ούτε γιατί θα μπορούσε να νιώσει προσβεβλημενος από αυτές. Δηλώνω όμως υπευθύνως πως ποτέ δε θα εθιγα κανέναν άνθρωπό, καμία υπόληψη και καμιά επιχείρηση κανενός. Όσο αφορά τις δηλώσεις που φαίνεται πως να έκανε η ΠΑΕ εναντίον της εταιρείας LaFarm και των κκ αδερφών Πλεξίδα με βρίσκουν ολοκληρωτικά αντίθετο. Παρακαλώ η επιθυμία μου να παραιτηθώ, να γίνει δεκτή άμεσα.

Με τιμή,
Νικόλαος Σοφής
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top