Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην ήττα της ΑΕΛ από τον Παναθηναϊκό, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έκανε πολύ κακή εμφάνιση και δεν διστάζει να ρίξει το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών στον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου, είπε ακόμα μιλώντας στο sdna, για τις αντιδράσεις των οπαδών και το πανό που ανήρτησαν, ενώ δηλώνει ανοιχτά πως υπάρχει πωλητήριο στην ΠΑΕ ΑΕΛ εδώ κι ένα χρόνο, αλλά όπως τονίζει: "Δεν σκοπεύω να χάσω ούτε πενηνταράκι από τα 3,5 εκατ. ευρώ που έχω βάλει"! Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια
Για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό: 
Κάναμε τραγική εμφάνιση. Ήταν κακός ο τρόπος που διαχειρίστηκε το παιχνίδι το τεχνικό τιμ.

Για τη βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΛ: 
Είναι ικανοποιητική, αλλά μας προβληματίζει πολύ η χθεσινή εμφάνιση, γιατί η ομάδα μας είναι πολύ ενισχυμένη. Δεν διαβάστε σωστά το παιχνίδι από τον προπονητή μας και σίγουρα με προβλημάτισε.
,
Για το να υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΛ: 
Όχι δεν υπάρχει. Όλοι έχουμε τις άτυχες στιγμές μας στο ποδόσφαιρο. Αλλά ήταν αδικαιολόγητη η εικόνα μας, αλλάξαμε χωρίς λόγο την ταυτότητά μας, το σύστημά μας, με αποτέλεσμα να βγαίνει ελεύθερος ο Γιόχανσον και να πετύχει δύο γκολ, όταν όλη τη χρονιά πέρυσι είχε πετύχει μόλις ένα! Ήταν πολύ λάθος να παίξουμε με δύο στόπερ στην ευθεία. Δεν γίνεται να δουλεύεις άλλο σύστημα όλη την εβδομάδα και να το αλλάζεις μισή ώρα πριν το παιχνίδι. Εγώ δεν παρεμβαίνω ποτέ στο έργο των προπονητών, δεν το έχω κάνει ποτέ.

Για το αν υπάρχουν ευθύνες και για τους παίκτες: 
Ήταν κυρίως θέμα προπονητή η εικόνα μας.

Για τις αντιδράσεις των οπαδών και το πανό που ανήρτησαν: 
Πρόκειται για κάποια αλητόπαιδα που χαρτζηλικώνονται από συγκεκριμένα άτομα. Με έχουν ενοχλήσει πάρα πολύ όσα έγιναν και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου. Έχω δώσει 3,5 εκατ. ευρώ στο διάστημα της παρουσίας μου στη Λάρισα, 1,3 εκατ. πήρε ο Πηλαδάκης και 1,1 εκατ. ο Πλεξίδας και αντί χαρές παίρνω πίκρες. Είναι μία εταιρεία που μου ανήκει κατά 90%, τα χρήματά που έβαλα δεν προέρχονται ούτε από δάνεια, ούτε από λαθρεμπόριο καυσίμων και ναρκωτικών, ούτε από... γύψο σε τυρί. Σας το λέω ξεκάθαρα ότι σκοπεύω να πάρω πίσω μέχρι το τελευταίο πενηνταράκι από όσα έχω βάλει. Πληρώνω 700.000 ευρώ τον χρόνο για το γήπεδο, για να βλέπουν οι Λαρισαίοι ποδόσφαιρο, όταν η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός δίνουν 280.000 ευρώ.

Για το αν όσα αναφέρει, αποτελούν προάγγελο πώλησης της ΠΑΕ ΑΕΛ: 
Η πώληση της εταιρείας είναι ανοιχτή εδώ κι ένα χρόνο. Η όλη κατάσταση που υπάρχει από την  αντιμετώπιση του κόσμου, με έχει φέρει σε έναν μεγάλο προβληματισμό σε σύγκριση με τη θέση που έχω στην επιστήμη μου, ασκώντας το λειτούργημα της δικηγορίας σε κορυφαίο επίπεδο εδώ και 30 χρόνια. Δεν θα ανεχτώ πανό από αλήτες κι εμπόρους ναρκωτικών κι οτιδήποτε άλλο θα διακινδυνεύσει το κορυφαίο όνομα που έχω στην επιστήμη μου. Για το πάθος και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, δεν θα ανεχτώ τέτοιες ενέργειες από εμπόρους ναρκωτικών κι εμπόρους της ελληνικής ιδέας.

Για το αν αποτελούν τα 3,5 εκατ. ευρώ που έχει βάλει και την τιμή πώλησης της ΠΑΕ: 
Όχι γιατί υπάρχει και η υπεραξία που απέκτησε ο σύλλογος. Για την επόμενη διετία η ΑΕΛ έχει εγγυημένα έσοδα 3,4 εκατ. ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, τις δόσεις από το 1 εκατ. ευρώ της πώλησης του Μασούρα, μεγάλες χορηγίες από προσωπικούς μου πελάτες, 500.000 ευρώ ευρώ από το χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ. Η ομάδα έχει αδειοδότηση Ευρώπης που είχε να αποκτήσει πολλά χρόνια και είναι εντελώς ανεξάρτητη. Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου...

Για τον Γιώργο Δώνη: 
Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός που έχει τον Δώνη κι έφτιαξε αυτό το δίδυμο με τον Νταμπίζα. Τα προηγούμενα χρόνια πέρασαν ποδοσφαιρικοί απατεώνες από τον Παναθηναϊκό και τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Δεν εξαιρώ κανέναν από αυτό. Είδαμε και πέρυσι ότι ο μάνατζερ του προπονητή του διαχειρίστηκε την ομάδα.

Για τον Παναθηναϊκό του Δώνη σε σχέση με εκείνον του Ουζουνίδη: 
Η χθεσινή εμφάνιση και διαχείριση του αγώνα ήταν καλύτερη. Αλλά ήμασταν κι εμείς τραγικοί.

Για τη διαιτησία του Κομίνη: 
Δεν είχε κρίσιμη φάση να διαχειριστεί. Τον θεωρώ ωστόσο έναν καλό διαιτητή, τον στιγμάτισε το περσινό παιχνίδι στην Τούμπα. Έχει πάντως περιθώρια να γίνει ακόμη καλύτερος. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top