Την Τρίτη (18/09) θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τους αγώνες της 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Στην κληρωτίδα θα μπουν 32 ομάδες από τη Super League, που ακόμα δεν έχουν μπει στο θεσμό, αλλά και από τη Football League και την Γ' Εθνική (με πέντε εκπροσώπους), οι οποίες κατάφεραν να προκριθούν από τις τρεις πρώτες φάσεις. Οι 32 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι:
ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αήττητος Σπάτων, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρόδοτος, Βόλος, Εργοτέλης, Ηρακλής, Αήττητος Σπάτων, Κέρκυρα, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Παναχαϊκή, Κισσαμικός, Τρίκαλα, Απόλλων Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου, Θύελλα Καμαρίου, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας.

Ήδη η ΕΠΟ μάλιστα με βάση την βαθμολογική θέση των ομάδων σε Super League, Fooball League και Γ' Εθνική έχει χωρίσει τις 32 ομάδες σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας τα οποία είναι τα εξής:
1ο Γκρουπ: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας, Ξάνθη, Πανιώνιος, Παναιτωλικός.
2ο Γκρουπ: ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Άρης.
3ο Γκρουπ: Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Κισσαμικός, Τρίκαλα, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Ηρακλής.
4ο Γκρουπ: Ηρόδοτος, Βόλος, Αήττητος Σπάτων, Απόλλων Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου, Θύελλα Καμαρίου, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας.

Από τους οκτώ ομίλους θα προκριθούν οι δυο καλύτερες ομάδες κάθε ομίλου ενώ οι αγώνες της 4ης φάσης θα διεξαχθούν ως εξής:
1η Αγωνιστική 25-26-27/ 9 /2018
2η Αγωνιστική 30-31/10 /2018 και 01/11/2018
3η Αγωνιστική 4-5-6 /12/2018
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top