Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του Άρη, Θωμάς Κυπαρίσσης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, που θα γίνει την Κυριακή (02/09, 19:15) στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, ανάμεσα σε «κιτρινόμαυρους» και «βυσσινί», μιλώντας στο Yellow Radio. Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Κυπαρίσσης:
Για το Άρης-ΑΕΛ:
«Όλα τα παιχνίδια πόσο μάλλον επειδή είναι και αρχή κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εγώ αυτό που θέλω να πω με την πρώτη εικόνα που πήρα από τις δύο ομάδες ότι η ΑΕΛ ήταν πάρα πολύ καλά τακτικά, νομίζω δίκαια πήρε το διπλό και ο Άρης όχι μόνο έκανε εμφάνιση επιβλητική νομίζω ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα της 1ης αγωνιστικής. Έδειξε ότι η ομάδα έχει ποιότητα από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα φέτος. Εκτός έδρας θα κάνει ζημιές, ίσως αντιμετωπίσει προβλήματα στα εντός έδρας. Είναι δύο ομάδες που έρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές γιατί ο Άρης δεν θα παίζει στην έδρα του και δεν είναι γνώριμο γήπεδο γι’αυτόν. Έχει τρομερή ποιότητα ο Άρης και ποιοτικούς παίκτες, μου άρεσε πάρα πολύ ο Μπάσα είναι το Α και το Ω φέτος στην ομάδα αλλά μου άρεσε πολύ και ο Γκάμα και του Ματέο Γκαρσία. Η ΑΕΛ είναι μία σταθερή ομάδα δουλεύει πολύ στον αγωνιστικό χώρο, επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας είπε:
«Θέλω να πιστεύω ότι έχει γυρίσει σελίδα η ομάδα και αυτό οφείλουμε να αποδείξουμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης είπε:
«Βεβαίως μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Άρης. Είναι εφικτός ο στόχος με πολύ προσπάθεια και σοβαρή. Με σταθερότητα μπορεί να ακουμπήσει 5άδα. Το κυριότερο στοιχείο είναι η σταθερότητα για μακρύ διάστημα. Τα εκτός είναι εντελώς διαφορετικά. Το παιχνίδι με την Λαμία ήταν διαφορετικό. Η ψυχολογία παίζει σίγουρα ρόλο και την ψυχολογία την φτιάχνουν τα αποτελέσματα».

Για τον Γιουνές και τον Ναζλίδη είπε:
«Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ο Γιουνές μπήκε στην ελληνική πραγματικότητα. Ο Θωμάς είναι ένας άλλος ποδοσφαιριστής, δεν είναι αυτό το κλασικό αλλά έχει καλή επαφή με την μπάλα. Ο Γιουνές θα βοηθήσει πολύ τον Άρη και θα δημιουργεί φάσεις και θα εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top