Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή παραίτησης του κ. Ηλία Παλαιοχωρλίδη: Λάρισα 20/09/2018

Προς
1.ΠΑΕ ΑΕΛ (Υπ΄όψιν κ. Κούγια, Προέδρου και μελών ΔΣ)
2.Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας (Υπ΄όψιν Υποστράτηγου κ.Τόλια Ιωάννη)
3.Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας (Υπ΄όψιν Αστυνόμου Α' κ. Καλούσιου Χρήστου
4.κκ Πλεξίδα Ευάγγελο και Πλεξίδα Σωτήριο και εταιρεία LaFarm, νομίμως εκπροσωπούμενης
5.κκ. Πρόεδροι και Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της ερασιτεχνικής ΑΕΛ απο τον Απρίλιο του 2016 έως και σήμερα
6.Εφημερίδα Ελευθερία
7.λοιπά μέσα επικοινωνίας

Κοιν. Οποιονδήποτε άλλο μπορεί να αφορά

Θέμα    Επιστολή Παραίτησης Α΄αντιπροέδρου ΠΑΕ ΑΕΛ Παλαιοχωρλίδη Ηλία     του Συμεών
           

Αξιότιμοι Κύριοι,
      Με την παρούσα επιστολή Σας γνωστοποιώ πως δεν επιθυμώ πλέον να αποτελώ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της αγαπημένης μου ΑΕΛ. Ως εκ τούτου, παραιτούμαι από την τιμητική θέση του Α' Αντιπροέδρου του ΔΣ αλλά και του απλού μέλους επίσης.
Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα αυτή τη φορά να παραιτηθώ οριστικά και αμετάκλητα εξηγούνται στα παρακάτω:

      Αποφάσισα να υπηρετήσω την Ομάδα μας στο ΔΣ της ΠΑΕ και από τη θέση του Α΄Αντιπροέδρου μετά την πολύ τιμητική για μένα πρόταση που μου έκανε ο κ. Κούγιας (τον οποίο ευχαριστώ άλλη μια φορά δημοσίως) και αφού είχαμε, με πρωτοβουλία μου, μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση γύρω από το μέλλον της ΑΕΛ. Τα τρία περίπου χρόνια αυτά από τότε, προσπάθησα τόσο με τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου, τις κοινωνικές επαφές αλλά και το υστέρημα του χρόνου, του κόπου αλλά και των δυνατοτήτων μου, να βοηθήσω ώστε η σημερινή ΑΕΛ να κάνει βήματα ανάκτησης και να ξανακοιτάξει στα μάτια την ΑΕΛ του παρελθόντος, στο περιβάλλον της οποίας γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγάπησα από παιδί. Ο αγώνας μου αυτός ήταν αγνός και ανυστερόβουλος. Προσπάθησα να ανταπεξέλθω όσο το δυνατό καλύτερα, στις αρμοδιότητες τις οποίες ο μεγαλομέτοχος και το ΔΣ μου ανέθεσαν. Προσπάθησα να πω τη γνώμη μου σε θέματα που ερωτόμουν και να βοηθήσω από την πλευρά μου το μεγαλομέτοχο σύμφωνα με τις δυνατότητες μου αλλά και να ισορροπήσω κάθε ένταση που μπορεί να προκλήθηκε αυτά τα χρόνια.
Ποτέ μου όμως, στα 49 χρόνια που ζω, δε φαντάστηκα πως η ενασχόλησή μου αυτή, θα μου προκαλούσε προβλήματα και θα απειλούσε τη σωματική μου ακεραιότητα και την οικογενειακή μου γαλήνη.
Τις τελευταίες μέρες έπεσα θύμα στοχοποίησης από άγνωστα σε μένα άτομα, που με απείλησαν, αποπειράθηκαν και πέτυχαν να βιοπραγήσουν εις βάρος μου και να τρομοκρατήσουν εμένα και την οικογένεια μου. Πολλές φορές έχω πει πως η ΑΕΛ είναι για μένα το σημαντικότερο δευτερεύον “αγαθό” στη ζωή μου, μετά την ψυχή μου, την οικογένειά μου και την επιστήμη μου. Αλλά ήταν και θα παραμείνει δευτερεύον σε σχέση με τα προηγούμενα.
Θεωρώ πως η οικογένειά μου πλήρωσε πάρα μα πάρα πολύ ακριβά τόσο οικονομικά όσο και ψυχικά, συναισθηματικά αλλά και σωματικά την παθολογική της αγάπη για την ΑΕΛ, από το 1976 και μέχρι σήμερα. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι αγνοί φίλοι της Ομάδας μας γνωρίζουν τη μεγάλη περιπέτεια υγείας την οποία αντιμετώπισε ο Σίμος Παλαιοχωρλίδης (και πατέρας μου) κατά την προσπάθειά του να διακριθεί η ΑΕΛ, όταν και κινδύνεψε πάρα πολύ σοβαρά να χάσει τη ζωή του. Περιπέτεια η οποία τον ακολουθεί εως και σήμερα.
Ήρθε λοιπόν η ώρα, και μετά τα τελευταία αυτά γεγονότα, να ακούσω το σοφότερο από μένα Πατέρα μου και τη σοφότερη σύζυγό μου, και για το χατήρι της οικογένειάς μου, να διακόψω την ενασχόλησή μου με την Ομάδα που αγαπώ.
Απολογούμαι για τυχόν λάθη και παραλείψεις μου (μόνο όποιος δε δουλεύει δεν κάνει λάθη) και σας διαβεβαιώ πως κανένα δεν ήταν εσκεμμένο.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Αστυνομικές αρχές της Λάρισας, τα στελέχη των οποίων με στήριξαν ηθικά και συναισθηματικά, με συμβούλεψαν και εξασφαλίζουν, τις τελευταίες μέρες,  την ασφαλή  μετακίνηση εμού και της οικογενείας μου, μέσα στην ίδια την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι!!!  Επιθυμώ να συνεχίσω να περπατώ στους πεζοδρόμους της πόλης μου  και να χαιρετώ εγκάρδια φίλους, γνωστούς και αγνώστους, όπως έκανα μέχρι σήμερα, χωρίς να νιώθω πως απειλούμαι από οποιοδήποτε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστράτηγου κ.Τόλια Ιωάννη, τον Διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας Αστυνόμο Α' κ. Καλούσιο Χρήστο και τα άξια στελέχη – συνεργάτες τους στη βοήθεια που μου παρείχαν μόλις τη ζήτησα. Πιστεύω πως οι άοκνες προσπάθειές τους θα οδηγήσουν άμεσα στη διελεύκανση  της υπόθεσης αυτής, η οποία αποτελεί πλέον αντικείμενο αστυνομικής και δικαστικής έρευνας.

Β. Τώρα θα ήθελα να κάνω την παρακάτω τοποθέτηση – δήλωση αποκατάστασης:
Ι) κκ Πλεξίδα Ευάγγελε, Πλεξίδα Σωτήριε, κκ εκπρόσωποι της εταιρείας LaFarm.
Με την παρούσα δηλώνω πως δε Σας γνωρίζω προσωπικά ούτε Εσάς αλλά  ούτε και την Εταιρεία Σας. Ως εκ τούτου δεν έχω κανένα δικαίωμα να σας κρίνω όπως και ποτέ δεν έκανα. Σας δηλώνω υπεύθυνα πως ουδέποτε συμμετείχα στη συγγραφή ανακοίνωσης που μπορεί να σας προσέβαλλε τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Δεν ερωτήθηκα ούτε υπέγραψα προσωπικά ποτέ  τέτοια δήλωση. Σε καμμία περίπτωση δεν αμφισβητώ Εσας ή την Εταιρεία σας και ποτέ δε θα καταφερόμουν εναντίον των προσωπικοτήτων Σας αλλά και της Εταιρείας Σας ως Ανθρωπος και Επιστήμων. Είμαι στη διάθεσή Σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ήθελε ζητηθεί.

ΙΙ) κκ Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΛ από το 2016 εως σήμερα.
Με την παρούσα τοποθετούμαι λέγοντας πως ουδέποτε υπέγραψα ή συμφώνησα ή ενημερώθηκα πριν δημοσιευτεί ανακοίνωση που θα μπορούσε να Σας προσβάλλει ως προσωπικότητες και επαγγελματίες. Γνωρίζετε πως πολλές φορές διαφωνήσαμε επί της αρχής αλλά πάντα επιθυμούσα ως άτομο αλλά και ως μέλος και Α΄Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ τη συνεργασία μας, την αλληλοκατανόηση, την επιστροφή του εκπροσώπου Σας στο ΔΣ, προς όφελος και συμφέρον της αγαπημένης μας Ομάδας. Είμαι στη διάθεσή Σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ήθελε ζητηθεί.
Οποιοσδήποτε άλλος θεωρεί πως θίχθηκε από ανακοίνωσή μου ή πράξεις μου, παρακαλώ να με ενημερώσει κι αν όντως υπέπεσα σε σφάλμα θα το αναγνωρίσω κα θα επανορθώσω.

Σοφέ Σίμο,
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχες τρία χρόνια πριν. Σ΄ευχαριστώ που υπάρχεις κοντά μου.
Θα επιθυμούσα αυτή να είναι η τελευταία μου ενασχόληση δημόσια με το θέμα, εκτός κι αν κάποιος θεωρεί πως πρέπει να γίνει αντίθετα.
Σας ευχαριστώ όλους, εύχομαι καλές επιτυχίες στην Ομάδα μας και γρήγορα να βρεθεί ακόμα ψηλότερα, όπως παλιά.
ΥΓ. Η επιστολή αυτή θα δοθεί στη δημοσιότητα μετά το τέλος της σημερινής συγκέντρωσης φιλάθλων της Ομάδας μας, μετά από προτροπή των στυνομικών αρχών, για να μην δυσκολέψει το έργο τους.
Επιθυμώ να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπως θα δημοσιευτεί στις προσωπικές μου σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως και στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Ιατρείου μου. Έχει αποσταλλεί σε όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά μέσα που ασχολούνται με το ρεπορταζ της ΑΕΛ με τα οποία μπορώ να επικοινωνήσω και επιθυμώ να αναπαραχθεί αυτούσια.

Μετά τιμής
Παλαιοχωρλίδης Ηλίας
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top