Η Super League ετοιμάζει τις δικές της προτάσεις για τις μετακινήσεις οπαδών, προτάσεις που θα συζητηθούν άμεσα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Ο Γιώργος Βασιλειάδης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε τονίσει πως ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να επιτραπούν οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, εκτός από τα ντέρμπι. Οι σκέψεις της Πολιττείας δεν μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορη την Super League και όπως αναφέρει η Live Sport η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έχει υποβάλει ήδη τις προτάσεις της, οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένους βασικούς άξονες.

Πρώτο θέμα είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο και το αν θα υπάρχει η δυνατότητα της απευθείας αγοράς του εισιτηρίου από τον εκάστοτε οπαδό με την φιλοξενούμενη ομάδα να δίνει στη συνέχεια την λίστα με τα ονόματα και το ΑΜΚΑ των οπαδών που απέκτησαν εισιτήριο.

Δεύτερο θέμα είναι η ασφάλεια. Η διοργανώτρια αρχή επιθυμεί ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας υπό την εποπτεία της, διότι θεωρεί πως το καθεστώς εκπαίδευσης και ελέγχου από την ΕΠΟ απέτυχε.

Τρίτο θέμα είναι οι ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις με την Super League να επιθυμεί την επαναφορά του ιδιώνυμου, ενώ παράλληλα προτείνεται όσοι οπαδοί συλλαμβάνονται στα γήπεδα και παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη, να επιβάλλεται η παρουσία τους στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top