Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξαπέλυσε βολές κατά πάντων με αφορμή τη διαιτησία του Λάμπρου στο ματς της ομάδας του με την Ξάνθη, μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Metropolis 95.5. Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:
«Δεν ήταν απλά τραγικός ο διαιτητής, ήταν στημένος. Με πήρε το βράδυ ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετά τη δήλωση που είχα κάνει για τον διαιτητή και μου είπε μην ψάχνεις, την Ξάνθη την αγόρασε ο Σαββίδης.
Είναι πολύ δολοπλόκος, προσπάθησε να με στρέψει κατά του Σαββίδη. Έχω κρατήσει το τηλέφωνο και με την άρση απορρήτου θα φανούν όλα. Αν ανοίξουν τα τηλέφωνα των διαιτητών θα βρεθούν επαφές με πρόσωπα, για τα οποία θα υπάρχουν εκπλήξεις. Νιώθω και τύψεις διότι τον βοήθησα τον Παπαδόπουλο στο δικαστήριο.
Ήρθε και με βρήκε στο Πόρτο Χέλι. Εκκρεμεί, βεβαίως, η υπόθεση. Όλοι αυτοί που κατηγορούνται άλλος δουλεύει στην ΑΕΚ, άλλος στον Λεβαδειακό. Θα σας αποκαλύψω τις επόμενες ημέρες πρόσωπο που είναι κατηγορούμενος και του άλλαξαν επώνυμο και αυτήν τη στιγμή δουλεύει σε ομάδα.
Μετά την ατυχή απόφαση για μπαράζ, θα γίνουν όργια. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, υπάρχουν ομάδες τις οποίες ο Παπαδόπουλος και οι άλλοι πήραν από το χέρι από τη Β’ Εθνική και τις ανέβασαν στην Α’ Εθνική. Μετά το τέλος του αγώνα ήρθε ο Παπαδημητρίου της Ξάνθης και μου είπε ξέρεις πολύ καλά ποιος το έκανε αυτό.
Πήραμε 32 κίτρινες κάρτες σε έξι αγωνιστικές, είχαμε τρεις αποβολές. Έχω 32 παίκτες, δεν θα παίξει ο Καρανίκας, θα παίξει ο Μπέρτος. Γι’ αυτό έκανα τέτοιο ρόστερ, γιατί τα περίμενα αυτά. Θα βάλω δωρεάν εισιτήριο στην ΑΕΛ, θα παίζουμε με 15 χιλιάδες κόσμο. Να δούμε μετά αν θα μπορούν να τα κάνουν αυτά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top