Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής ο Νίκος Καρανίκας, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Καρανίκας:
«Μέσα στο σπίτι μας δεν είναι θετικό να χάνεις πόντους. Νομίζω ότι σήμερα υπερείχα με σε όλες τις γραμμές. Οκ, ξεκινήσαμε νωχελικά αλλά στην συνέχεια κυριαρχήσαμε. Υπερείχα με. Κερδίσαμε φάουλ, κόρνερ και πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πίτι και κάποιες στημένες φάσεις.
Για τις αμφισβητούμενες δεν έχω εικόνα από βίντεο αλλά από το γήπεδο. Νομίζω ότι ήταν πέναλτι.
Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να κοιτάξουμε κάτι άλλο. Μόνο μπροστά. Να δουλέψουμε. Αυτό το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα είτε παίζεις με τον πρώτο ή με τον τελευταίο. Απλά εμείς πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η ΑΕΛ. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Με τεράστια ιστορία με πολύ κόσμο και χωρίς δικαιολογίες. Σήμερα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε αλλά αυτό θα έρθει σε ένα άλλο παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μεταφέρει την πίεση στον ποδοσφαιριστή. Εγώ νιώθω τυχερός που υπάρχει πίεση γιατί φαίνεται το πόσο δυνατός χαρακτήρας είσαι. Φοράμε μια βαριά φανέλα και πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της ομάδας. Ο Λεβαδειακός είναι πιο κάτω από εμάς στην βαθμολογία. Δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Έχουμε έναν προπονητή που δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει την εικόνα μας. Δουλεύει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του προπόνηση. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Το δείχνουμε στο γήπεδο αυτό. Το ότι δεν ήρθε ένα γκολ σήμερα, θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Κοιτάζουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top