Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα βρεθεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 στις 16:00, για την διπλή πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Γιώργο Λαΐνη, ο Αλέξης Κούγιας. Σε απολογία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, για τα όσα είπε μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος της Superleague με την Ξάνθη. Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ασκήσει τις διώξεις στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ για «δυσμενείς δηλώσεις» και «επιβαρυντική μορφή δυσφήμησης ή δυσμενών κρίσεων». Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, κινδυνεύει με πρόστιμο που ξεκινάει από τις 2.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 100.000 εφόσον κριθεί υπότροπος. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και απαγόρευση συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον τριών μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον έξι μηνών.

Αναλυτικά:
«Συνεδρίαση Πειθαρχικής Επιτροπής (18/10, 16:00)
1. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (20 Α παρ.1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ)
2. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (20 Α παρ.1,2 και 3α,β 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ)
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top