Εκτός από τη νίκη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ, είχαμε αγωνιστική δράση και για τα υπόλοιπα τμήματα των «βυσσινί». Δείτε αναλυτικά τι έγινε στα παιχνίδια των μικρών της ΑΕΛ στο μπάσκετ. *Νίκη για το παιδικό τμήμα της ΑΕΛ Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες στην 2η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος. Οι μικροί του κόουτς Ντίνου Οικονόμου ήταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι και με πάθος, ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι τους νίκησαν την Σπορτ Ακαδημία. Συνεχίζουμε δυναμικά, με όρεξη και με πάθος για το μπάσκετ.
Ν. ΑΕΛ - Sports Academy 54-53

Δεκάλεπτα:17-9, 30-21, 39-34, 54-53.

Ν. ΑΕΛ (Οικονόμου-Βαιοπουλος) Σπυρούλης, Δούκας, Κοντός , Κερμελίδης , Καιπης , Κωτούλας , Κανάκης , Φασλής , Λαδίκας , Ταμπάρης.

Sports Academy : (Γκόρης-Θεοδωρόπουλος) Φαλόν , Μαγρίζος, Ζαχαράκης , Καρκογλου, Θεοδωρόπουλος, Βλαχούλης , Αγγελής , Παπαδόπουλος.

**Στη 1η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, οι μικροί των Νέων ΑΕΛ αντιμετώπισαν την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο αφού οι δύο ομάδες ήταν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κοντά στο σκορ. Η απειρία των μικρών και η εμπειρία των αντιπάλων κρίνανε το παιχνίδι,Τα παιδιά δώσανε την ενέργειά τους , το πάθος τους και τον εγωισμό τους και κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί , ικανοποιώντας προπονητές και γονείς. Το μέλλον της βυσσινί μπασκετικής οικογένειας είναι ελπιδοφόρο.
Νέοι ΑΕΛ - Ολυμπιακός Καρδίτσας 56-64

Δεκάλεπτα: 10-23, 30-35, 40-47, 56-64

Νέοι ΑΕΛ (Αμδίτης-Βαγιόπουλος): Ρούγκας 1, Καναβούρας , Γαβρογιάννης 17(1), Τσέλιος 8, Ντεούδης 2, Τσιγάρας 7, Τσιάκαλος , Κομνός 8, Οικονόμου 8, Ραχμάνης 5.

Ολυμπιακός Καρδίτσας (Καλογριανίτης-Τζέλλας): Ντενησιώτης, Μπέκε, Ζαγανάς 24(1), Παπαμαργαρίτης 4, Βούλγαρης 11, Γιαννακόπουλος , Κατσαρός 14, Αμβροσίου , Παπανδρέας 4, Δεμερλιώτης 7(1).


***Το Σάββατο τα τμήματα των ακαδημιών της ΑΕΛ έδωσαν σειρά φιλικών με τα αντίστοιχα του Α.Ο. Σουφλάρια. Οι μικροί απόλαυσαν τις αναμετρήσεις, έπαιξαν με πάθος, όρεξη και έδειξαν σε προπονητές και γονείς την αθλητική και μπασκετική πρόοδο τους. Ευχαριστούμε τον Α.Ο Σουφλάρια για την φιλοξενία τους.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top