Δείτε αναλυτικά σε κείμενο και βίντεο τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανιώνιο, που έγινε στο Στάδιο Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα και ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού του Πανιωνίου, Ζοσέ Ανιγκό, Μπερνάρ Ροντρίγκες. Αναλυτικά ο Τζιανλούκα Φέστα
«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν κάναμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουμε δουλέψει. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, παρά το γεγονός πως ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Αλλάξαμε στο ημίχρονο κάποια πράγματα. Τώρα γνωρίζω καλύτερα τους παίκτες μου. Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο παιχνίδι».

Αν άξιζε κάτι καλύτερο η ΑΕΛ
«Μπορούσαμε να σκοράρουμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε ευκαιρίες. Παίζαμε όμως με 10 παίκτες και δεν ήταν εύκολο. Δεν τα παράτησαν οι παίκτες μας, αυτό είναι πολύ καλό».

Για τις αδυναμίες της ομάδας του
«Έχουμε και θετικά σημεία και αδυναμίες. Έχουμε αρκετά μεγάλο ρόστερ και αν δουλέψουμε σωστά, θα κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για τον τραυματισμό του Μόρα: 
«Δεν γνωρίζω ακριβώς τι έπαθε. Αύριο με τον γιατρό θα μάθουμε τι ακριβώς έχει. Ελπίζω άμεσα να επιστρέψει».

Αναλυτικά ο Μπερνάρ Ροντρίγκες
Για τη νίκη της ομάδας: 
«Όταν υπάρχει μία νίκη, είναι κάτι θετικό για την ομάδα ψυχολογικά. Έχουμε κάνει μία πρόοδο. Αυτή την εβδομάδα παίζουμε 3 αγώνες σύντομα, υπάρχει κούραση και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη, να δούμε και εκεί τι θα γίνει, αλλά δεδομένα η ομάδα έχει δείξει βελτίωση. Η ομάδα μπορεί να πετύχει περισσότερα στη συνέχεια, Με δουλειά θα βελτιωθούμε περισσότερο. Χρειάζεται να ανέβουμε ακόμα περισσότερο στο θέμα ψυχολογίας».

Για τους παίκτες που αγωνίστηκαν και ειδικά εκείνοι που έως τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής: 
«Έχουμε ένα γκρουπ παικτών και σήμερα έπαιξαν και παιδιά που έως τώρα δεν είχαν παίξει πολύ. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Τώρα έχουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη».

Για τους παίκτες που δεν μπαίνουν καθόλου στην αποστολή: 
«Έχουμε δύο παραδείγματα, Τσιλούλης και Παπαγεωργίου, οι οποίοι δεν έπαιζαν στην αρχή και έδειξαν ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα και έπαιξαν καλά. Έχουμε μία ομάδα που η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους και όλοι καλούνται να δείξουν ότι αξίζουν. Πρέπει να το δείχνουν οι ίδιοι ότι αξίζουν κάτι παραπάνω. Βλέπουμε όλα τα παιδιά με τον ίδιο μάτι και στόχος μας είναι να βάζουμε την καλύτερη ομάδα σε κάθε ματς. Δεν παίζει ρόλο το όνομα του κάθε παίχτη, όλοι ξεκινούν από το ίδιο σημείο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top