Η ΠΑΕ ΑΕΛ με τη σημερινή δημοσιοποίηση της εξώδικης διαμαρτυρίας προς την Εφημερίδα Ελευθερία ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ τη χθεσινή τοποθέτηση του Σωματείου μας, σχετικά με την παραπομπή σε δίκη για κακούργημα του ιδιοκτήτη της μεγαλομετόχου εταιρείας κ. Κούγια. Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να κρίνουμε την αθωότητα ή μη του κ. Κούγια, ούτε φυσικά ο ίδιος. Αυτό θα το κρίνει μόνο η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Η ουσία παραμένει η ίδια. Ο κ. Κούγιας είναι υπόδικος για κακούργημα και σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν μπορεί να κατέχει μετοχές ΠΑΕ, να μετέχει σε Δ.Σ. και να έχει ενεργή ενασχόληση με τον Αθλητισμό μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του.
Σχετικά με τις αναφορές της ΠΑΕ και του κ. Κούγια στο μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου και νομικό κ. Γιολδάση, έχουμε συνηθίσει πλέον τις απαξιωτικές  προσωπικές επιθέσεις για να αποφεύγεται κάθε ουσιαστική απάντηση. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, η ομολογία του κ. Κούγια είναι αποκαλυπτική και ξεκάθαρη.
Πέραν όμως τούτου, το Σωματείο επαναλαμβάνει το βασικό μήνυμα της Συνέντευξης Τύπου: Το παρόν ιδιοκτησιακό καθεστώς οφείλει να εισέλθει σε διαδικασία αποχώρησης, φυσικά με τον τρόπο που το ίδιο επιλέξει και τον οποίο κανείς δε μπορεί να του υποδείξει.
Τούτο όμως επιβάλλει η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η πόλη μας και η αγαπημένη ομάδα όλων, κατάσταση διχασμού, διαρκούς προσβολής συμπολιτών, εξευτελισμού όλων των ιδανικών που συνδέθηκαν με την ιστορική διαδρομή της και απόλυτης απαξίωσής της, όπως αποδεικνύει και το άδειο γήπεδο. Το γύρισμα της πλάτης όλων σε μια αρρωστημένη κατάσταση επιτάσσει πλέον την αλλαγή σελίδας.
Δείτε επίσης: Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ανάγκη αλλαγής ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ» (Video)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top