Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Νίκος Παπαδόπουλος:
«Κατά την άποψη μου ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας βοήθησε ο σχηματισμός που ξεκίνησε η ΑΕΛ, με τους τρείς πίσω. Και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά. Πολύ γρήγορα ο αντίπαλος άλλαξε το σχηματισμό του και εκεί βρήκαμε προβλήματα. Θα έλεγα ότι ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε μοιρασμένο και σε φάσεις, λίγες φάσεις και σε κατοχή μπάλας και σε ποιότητα».

Για την εικόνα του παιχνιδιού μετά την ανάπαυλα: 
«Στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς αναλωθήκαμε στο να αμυνθούμε περισσότερο, κάτι που δεν μας αρέσει, μόνο να αμυνόμαστε. Επρεπε να πάρουμε τη μπάλα και να παίξουμε περισσότερο. Όμως είπα και στα παιδιά, ένα παιχνίδι, που κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει να το χάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Βλέπουμε το επόμενο ματς».

Για την παρουσία ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα: 
«Πιστεύω ότι έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Εχουμε λιγότερες διαμαρτυρίες, λιγότερα παράπονα, δεν τα βγάζουμε προς τα έξω. Θεωρώ όμως, ότι υπάρχουν πολύ καλοί Ελληνες διαιτητές και κατά την άποψη μου και σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό διαιτητή στο παιχνίδι. Μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη για το παιχνίδι, αλλά η άποψη μου είναι ότι ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ καλός. Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top