Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την πρόσληψη Αναστασιάδη σαν πρώτου προπονητή της Εθνικής ομάδας, με την οποία προσπάθησε να ανασύρει στην μνήμη της ποδοσφαιρικής κοινότητας, πως αυτή η θεούσα προσωπικότητα ο Αναστασιάδης εισέπραξε 56.000,00€ σαν αποζημίωση από την ΑΕΛ, γιατί με καθυστέρηση μηνών ισχυρίστηκε ότι τον εκδιώξαμε, ενώ στην πραγματικότητα παραιτήθηκε μετά τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΛ. Στην ανακοίνωση αναφέραμε ότι στο τελευταίο δικαστήριο που ανετράπησαν όλες οι παμψηφεί αποφάσεις, που μας δικαίωναν, παρέστη ως δικηγόρος του Αναστασιάδη το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγο επικοινώνησε με τον κ. Κούγια ο επικεφαλής του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Λάμπρος Μπίρδας και του έκανε γνωστό ότι ο Λάκης Σημαιοφορίδης παρέστη με άλλον δικηγόρο στην υπόθεση Αναστασιάδη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ και μας εξήγησε ότι παρέστη ως δικηγόρος του ΠΑΟΚ για μία και μόνη φορά στην υπόθεση Κομίνη, που έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ λόγω της εκθέσεως του και ότι η παράσταση αυτή έγινε μόνο για ειδικό λόγο τον οποίο μας αποκάλυψε και δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΑΕΛ η οποία επιθυμεί να μην αδικείται κανένας παρά το ότι η ίδια αδικείται καθημερινά, κάνει αυτή την συμπληρωματική δήλωση προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top