Ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Εγκμουντούρ Κρίστινσον... αποκρούει τις ερωτήσεις των φιλάθλων, στην καθιερωμένη πλέον "Συνέντευξη της Εβδομάδας" στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League. Αναλυτικά o Εγκμουντούρ Κρίστινσον:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΑΣΙΟ
Γνωρίζεις την ιστορία της ΑΕΛ;
Είχα ακούσει για τις επιτυχίες της ομάδας σε ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φρόντισα ωστόσο να μάθω λεπτομέρειες από τη στιγμή που εντάχθηκα στο δυναμικό της. Γνωρίζω πλέον αρκετά για την ιστορία της ΑΕΛ και οφείλω να ομολογήσω ότι πολλά απ' αυτά μ' έχουν εντυπωσιάσει.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΤΣΙΟΥΜΑ
Εγκμουντούρ σε συγχαίρω για την εικόνα στο γήπεδο, οι φίλαθλοι είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόδοσή σου. Πως σου φαίνεται το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή και η Ομάδα μας; Θα ήθελες να μείνεις για χρόνια στη Λάρισα;
Θέλω να μείνω αρκετά χρόνια στη Λάρισα, γιατί είναι μία διαφορετική εμπειρία. Όμως στη ζωή οι παράγοντες που επηρεάζουν τις επιθυμίες μας είναι πολλοί και αστάθμητοι.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΡΙΣΗ
Είναι ιδιαίτερη χαρά να έχουμε έναν διεθνή τερματοφύλακα της συμπαθέστατης Ισλανδίας στην πρωταθλήτρια και δις κυπελλούχο ΑΕΛ. Σκέφτεσαι την παραμονή στην ΑΕΛ αρκετά χρόνια ώστε να την οδηγήσεις ξανά σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια ή τίτλους; Πώς θα βοηθούσες έναν συμπαίκτη σου στην Εθνική να λάβει την απόφαση για να έρθει και αυτός στην ΑΕΛ; Ευχαριστούμε για την αγωνιστική σου συμπεριφορά και το ήθος σου, η εκτίμησή μας είναι τεράστια.
Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παραμονή μου εδώ και θα ήθελα πάρα πολύ να συμβάλλω κι εγώ αγωνιστικά σε νέες διακρίσεις της ομάδας. Όπως σας είπα όμως, υπάρχουν πολλοί εξωγενείς κυρίως παράγοντες που τις περισσότερες φορές εμφανίζονται ξαφνικά. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο βλέπω ξεχωριστά την κάθε σεζόν και αποφασίζω μετά το τέλος της.
Όσον αφορά στον πιθανό ερχομό κάποιου διεθνή συμπαίκτη μου, θα του έλεγα για την ΑΕΛ τα καλύτερα. Εκτός βέβαια των άλλων, ότι πρόκειται για μία ιστορική ομάδα με κατακτήσεις τριών τροπαίων, με πολύ όμορφο γήπεδο, εξαιρετικές προπονητικές εγκαταστάσεις και με έναν πολύ εκδηλωτικό φίλαθλο κόσμο. Πιστεύω ότι θα τον έπειθα, εκτός από την Εθνική Ισλανδίας, να γίνουμε συμπαίκτες και στην ΑΕΛ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΖΑΡΡΑ
Πιστεύεις πως θα μπορούσες να κατακτήσεις έναν τίτλο με την ΑΕΛ στο μέλλον;
Είναι δύσκολο να το πω από τώρα αυτό. Βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Ωστόσο η ιστορία και η αξία της ομάδας, αποτελούν εχέγγυα για μία πιθανή μεγάλη επιτυχία.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΖΙΟΒΑΡΑ
Εγκμουντούρ σου αρέσει η Λάρισα; Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου στην πόλη μας;
Η Λάρισα είναι μία πανέμορφη πόλη με εξαιρετικούς και πολύ ευγενικούς κατοίκους. Σε κερδίζει αμέσως. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνώ κυρίως στο σπίτι με τη γυναίκα μου και την οικογένεια, μου αρέσει ωστόσο πάρα πολύ να βγαίνω για καφέ και να γευματίζω σε εστιατόρια της πόλης, εκεί όπου πραγματικά  συμπεριφέρονται υπέροχα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ
Πως αποφάσισες να έρθεις στην ΑΕΛ και ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την ομάδα και την πόλη;
Μόλις μου γνωστοποιήθηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ, σχεδόν αμέσως αποφάσισα να έρθω. Ήξερα ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό, έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας και μπορεί να σε βελτιώσει αγωνιστικά. Επίσης ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Να ξεφύγω από τα βόρεια της Ευρώπης και να γνωρίσω τον Νότο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ
Με ποια θέση θα είσαι ευχαριστημένος τη φετινή σεζόν; Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της Ευρώπης;
Η ομάδα από το καλοκαίρι έχει θέσει ως στόχο την Ευρώπη κι εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τον πετύχουμε. Ακόμη όμως κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα στοχεύσουμε στην πιο υψηλή θέση που μπορούμε να τερματίσουμε.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΟΛΑ
Εγκμουντούρ ήδη έχεις ξεχωρίσει για την αγωνιστική σου διάθεση και είσαι αγαπητός στους φιλάθλους. Πως θα ήθελες να ανταποδώσεις την αγάπη που εισπράττεις από τους οπαδούς;
Κοιτώ πάντα να είμαι συνεπής αγωνιστικά, να αποδίδω σε κάθε ματς καλύτερα απ' ότι στο προηγούμενο και να συμβάλλω στις νίκες μας. Έτσι δίνει κάποιος ποδοσφαιριστής χαρά, ικανοποίηση και ευχαρίστηση στους οπαδούς της ομάδας. Και σ' αυτούς που έρχονται στο γήπεδο και ηρωικά μας στηρίζουν και στους άλλους που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να είναι πάντα κοντά μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Πιστεύεις ότι η ΑΕΛ μπορεί να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας αυτή τη σεζόν;
Ασφαλώς και το πιστεύω. Ήδη από πέρυσι έδειξε ότι δικαιούταν να παίξει στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Φέτος που οι στόχοι μας είναι υψηλότεροι και η ομάδα πιο ανταγωνιστική, γιατί να μην το πετύχουμε; Άλλωστε υπάρχουν η προϊστορία και η θρυλική παράδοση της ΑΕΛ στο Κύπελλο.

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΜΟΥΝΤΟΥΡ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top