Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Τζιανλούκα Φέστα
«Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό το παιχνίδι καθώς έγιναν πολλά πράγματα. Είχαμε δύο παίκτες με κόκκινη. Έδωσε πέναλτι το οποίο ήταν έξω από την περιοχή και χάσαμε. Είμαστε χαρούμενοι για την σκληρή δουλειά των παικτών μας. Προσπάθησαν πολύ σκληρά. Έδειξαν πολύ μεγάλο χαρακτήρα. Έχουμε δύο εβδομάδες για το επόμενο παιχνίδι. Δεν είμαστε χαρούμενοι για το τι έγινε σήμερα. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Όπως και στον Πανιώνιο ο Μόρσι δέχθηκε μια κόκκινη κάρτα χωρίς λόγο, έτσι έγινε και σήμερα. Οι παίκτες χρειάζονται μεγαλύτερο σεβασμό επειδή δουλεύουν πολύ σκληρά κάθε εβδομάδα για να παίξουν τον αγώνα τους. Ο ρέφερι δεν ήταν ικανός να κοντρολάρει το παιχνίδι. Αν ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, τότε γιατί εμείς μείναμε με εννέα και η άλλη ομάδα με έντεκα. Αντιλήφθηκα και μια μη τήρηση του fair play από την ομάδα της Ξάνθης. Κάποια λάθη μπορεί να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι αρκετά μεγάλος και έμπειρος για κρίνω καταστάσεις».

Για το αν αδικήθηκε η ΑΕΛ:
«Είναι δύσκολο να αγωνιστείς εννέα εναντίον έντεκα. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε ακόμη και όταν ήμασταν με δέκα παίκτες. Το πέναλτι ήταν εκείνο που μας στέρησε τον βαθμό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top