Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, που πρόσφατα αποχώρησε από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το θέμα της διαιτησίας, μιλώντας στο YellowRadio 92.8. Αναλυτικά ο Θωμάς Κυπαρίσσης για ελληνικό ποδόσφαιρο και διαιτησία:
Για όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Κρατάω την ψυχραιμία μου γενικά. Ψύχραιμοι πρέπει να είμαστε όταν γίνεται κάτι ξαφνικό. Απλώς αδιαφορείς. Είναι πολλά τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα έχω και κάποια επαγγελματικά θέματα που πρέπει να τρέξω. Με τον Απόλλωνα Λάρισας οι υποχρεώσεις ήταν πολλές και δεν θα μπορούσα να είμαι τυπικός, γι΄αυτό αποχώρησα. Κάποια πράγματα για μένα έχουν κόκκινες γραμμές. Δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν. Θέλω να ασχοληθώ με κάποια ομάδα που να υπάρχουν στόχοι και οργάνωση. Πρέπει να μπουν άνθρωποι που να γνωρίζουν την ψυχολογία του αθλητή και του προπονητή. Πρέπει να αναλάβουν καθήκοντα άνθρωποι που ξέρουν.»

Για το θέμα της διαιτησίας:
«Ακόμη και στη διαιτησία πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν και να μπορούν να μπουν στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλύτερα τα πράγματα, όπως οι πρωταθλητές του 2004. Κάποιοι άνθρωποι παγκόσμια έχουν βάλει τη σφραγίδα τους και έχουν αξιοποιηθεί. Είναι ντροπή τα πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχουν τεχνοκράτες. Δεν θέλουμε να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top