Δείτε αποσπάσματα από την Συνέντευξη Τύπου, του Αλέξη Κούγια, που έγινε πριν την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας της ΑΕΛ με τον Ηρόδοτο, με θέμα το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ ΑΕΛ. Μάλιστα έβαλε πωλητήριο για την ΠΑΕ ΑΕΛ, 4.300.000 ευρώ και έδωσε χρονικό περιθώριο 15 μέρες, για όποιον θέλει να κάνει πρόταση για να αγοράσει τις μετοχές. Αποσπάσματα των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια
«Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να αναγκαστώ να φύγω από την θέση που έχω του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. Σε 15 μέρες μέσα όποιος θέλει να κάνει πρόταση για να αγοράσει τις μετοχές, να την κάνει. Και τον προκαλώ να πάει πρώτα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όταν ήρθα εγώ εδώ κανείς δεν ευχαριστήθηκε. Δεν άρεσε αυτό ούτε στον ιδιοκτήτη του γηπέδου γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του όπως και στο πίσω μέρος του μυαλού όσων ήταν στο περιβάλλον του και πέρασαν πολύ ωραία με τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία διέρρευσαν από τη Marfin είτε για το γήπεδο, είτε για τις δουλειές του κ. Πηλαδάκη και μέρος αυτών ήρθαν στη Λάρισα ορισμένοι περνούσαν τον "χρυσό αιώνα" του Περικλέους.
Η συμπεριφορά απέναντι μου ήταν ιδιαίτερα σκληρή, θα έλεγα στυγνή. Σε επίπεδο αποζημίωσης οικονομικής. 10.000 ευρώ κάθε παιχνίδι στο AEL FC ARENA και για οποιοδήποτε έστω και ένα εισιτήριο πάνω από 2.500 εισιτήρια θα υπήρχε καταβολή 30%. Τον Μάιο ή το γήπεδο αυτό θα ανήκει στο κράτος και θα το εκχωρήσει στον Δήμο ή με κάποιο τρόπο αυτό το καθεστώς των 500.000 ευρώ το χρόνο δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα συνεχιστεί.
Αν ο κ. Πλεξίδας θέλει να πάρει την ομάδα, να βγει και να το δηλώσει. Εάν δεν θέλει να την πάρει και όλα αυτά που μου είπαν εμένα είναι φαντασία, να βγει πάλι να το δηλώσει.»
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top