Κάθε αγωνιστική εκτός από δράση αναδεικνύει και τα δικά της ρεκόρ και παράξενα. Στην 10η είχαμε το γρηγορότερο γκολ για φέτος, ένα ακόμα 1-1 στο ντέρμπι και άλλα πολλά. Διαβάστε μερικά από αυτά. - Ο Ατρόμητος Αθηνών νίκησε για έβδομη φορά στην ιστορία του την ΑΕΚ. Ωστόσο και οι έξι προηγούμενες ήταν με 1-0! Το γκολ του Κουλούρη στο φινάλε σταμάτησε την... παράδοση.
- Ο Ματέο Γκαρσία πέτυχε το γρηγορότερο γκολ της σεζόν, στο 19ο δευτερόλεπτο του αγώνα Απόλλωνα - Άρη.
- Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε την έκτη διαδοχική ήττα στην έδρα του, νέο αρνητικό ρεκόρ της ομάδας στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.
- Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τα ρεκόρ του. Τώρα έχει 36 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία στην έδρα του
- Η Λαμία είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (5) και τα περισσότερα 0-0 (3). Αντίθετα μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία είναι ο Άρης.
- Η Λαμία έμεινε χωρίς ήττα για έβδομο παιχνίδι (4η - 10η αγωνιστική) ισοφαρίζοντας την επίδοση που είχε κάνει πέρσι (8η - 14η αγωνιστική).
- Ο Χουάν Μουνάφο είναι πλέον ο παίκτης με τους περισσότερους αγώνες στη Super League Σουρωτή με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (104).
- Ο Απόλλων Σμύρνης για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, αλλά και μέσα στο 2018, κατάφερε να ισοφαρίσει παιχνίδι. Ταυτόχρονα ο Άρης νίκησε για πρώτη φορά σε παιχνίδι που δέχτηκε γκολ.
- Και τα τέσσερα τελευταία ισόπαλα παιχνίδια σε ντέρμπι με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό είχαν το ίδιο σκορ, 1-1. Επίσης τα έξι από τα επτά τελευταία ήταν 1-1.
- Αν οι αγώνες έληγαν στο πρώτο ημίχρονο, η βαθμολογία θα ήταν Πανιώνιος και Λάρισα 17, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ 16, Ατρόμητος Αθηνών 15.
- Και οι δύο τελευταίες εντός έδρας ήττες της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Super League Σουρωτή είναι από τον Ατρόμητο Αθηνών. Από την πρωτοχρονιά του 2016 η ΑΕΚ έχει τέσσερις ήττες στην έδρα της, όλες από ομάδες της Αθήνας, δύο από τον Ατρόμητο, μια από τον Παναθηναϊκό και μια από τον Πανιώνιο (στα πλέι οφ).
- Στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, το ένα τουλάχιστον ημίχρονο δεν είχε γκολ. Μόνο στο δευτεριάτικο παιχνίδι στη Ριζούπολη μπήκαν γκολ και στα δύο ημίχρονα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top