Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ που στάλθηκε επίσης και σε άλλες ιστοσελίδες και εφημερίδες της Λάρισας και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς… Διαβάστε τι μας έστειλε
«Στις 8 Φεβρουαρίου 2016, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (1-0), η Α.Ε.Λ. είχε συμπληρώσει δύο χιλιάδες (2.000) αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 21 Φεβρουαρίου 2016, στο ημίχρονο του αγώνα Α.Ε.Λ.-Παναιγιάλειος 1-2, προβλήθηκε από τις οθόνες του γηπέδου σχετικό βίντεο το οποίο είχε δημιουργηθεί από τριμελή ομάδα και παραδόθηκε στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

Το εν λόγω βίντεο είχε προταθεί να προβληθεί κατά προτεραιότητα στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του σωματείου, τον Φεβρουάριο του 2016, το οποίο για τους δικούς του λόγους δεν αποδέχτηκε την πρόταση. Όπως είναι γνωστό αποφασίστηκε η από κοινού συνδιοργάνωση (σωματείο και ΠΑΕ) μιας εκδήλωσης «αγάπης» και «σύσφιξης σχέσεων» στο όνομα του συμβολισμού του μεσαίου γράμματος του σωματείου, με τη γνωστή συνέχεια.

Στις 10 Νοεμβρίου 2018, στον αγώνα Α.Ε.Λ.-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, με το τέρμα του Ντέλετιτς, η Α.Ε.Λ. συμπλήρωσε χίλια (1.000) τέρματα σε αγώνες πρωταθλήματος Α’ εθνικής. Από την ίδια ως άνω ομάδα δημιουργήθηκε σχετικό επί του θέματος βίντεο, στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνονται το τέρμα που επιτεύχθηκε στον αγώνα κατάταξης Ο.Φ.Η.-Α.Ε.Λ. 3-1 της περιόδου 1988-89, καθώς και άλλα τρία (3) των αγώνων διαβάθμισης της περιόδου 2008-09.

Την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, 20:04 (ώρα Ελλάδος) απεστάλη από τον υπογράφοντα στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της τριμελούς ομάδας να αποστείλει το παραπάνω βίντεο στην ΠΑΕ ώστε να προβληθεί έστω και στη «μονόφθαλμη» οθόνη του χωραφιού που χρησιμοποιείται για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, κατά το ημίχρονο του προσεχούς αγώνα Α.Ε.Λ.-Πανιωνίου (01/12/2018). Έχοντας ήδη παρέλθει διάστημα πλέον των οκτώ (8) ημερών, ουδεμία απάντηση λήφθηκε εκ μέρους τής ΠΑΕ. Εικάζεται ότι οι προφανείς λόγοι σιωπής τής ΠΑΕ σχετίζονται είτε με τις σοβαρότατες υποχρεώσεις λόγω των...αγώνων του παρελθόντος Σαββατοκύριακου ή επειδή αρέσκεται στην προσφιλή μέθοδο εξηγήσεων μέσω εξωδίκων ή επειδή κρίθηκε άνευ αξίας και σημασίας.

Μετά την ομολογουμένως «αυτονόητη» αλλά και ακατανόητη στάση τής ΠΑΕ, για τους δικούς της λόγους, προς ενημέρωση του κόσμου, αποστέλλεται η παρούσα στις αθλητικές ιστοσελίδες (aelole.gr, arenalarissa.gr, sportlarissa.gr), καθώς και στα δύο έντυπα μέσα της πόλεως (Ελευθερία, Larissanet) για ανάρτηση ή δημοσίευση κατά την κρίση τους, λαμβανομένου υπόψη ότι ενδέχεται να κληθούν εξωδίκως. Οι ιστοσελίδες athleticlarissa.gr και crimsonscorer.gr δεν απάντησαν στο αίτημα γνωστοποίησης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Το βίντεο θα μεταφορτωθεί στο Youtube, στο κανάλι «MonaxaLarisa», την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018.

Το παρόν κείμενο συντάχθηκε αποκλειστικά και μόνο από τον υπογράφοντα και ουδεμία σχέση έχουν τα άλλα δύο μέλη της ομάδας δημιουργίας του βίντεο.»

Δημήτρης Κ. Κούρος
Τορόντο, 22 Νοεμβρίου 2018
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top