Η εφηβική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ επέστρεψε από το σε βάρος της 0-2 και επικράτησε του μαχητικού ΓΣ Αντίκυρας με 3-2. Οι Βυσσινί για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν παρατάχθηκαν πλήρεις και ενώ ξεκίνησαν μουδιασμένα βρήκαν το ψυχικό σθένος, ανέτρεψαν τα δεδομένα του παιχνιδιού και κέρδισαν το παιχνίδι. Η ομάδα της Βοιωτίας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς πήρε κεφάλι στο σκορ κερδίζοντας το πρώτο σετ. Οι Βυσσινί παρότι αντέδρασαν στο 2ο σετ, ανεβάζοντας απόδοση σε επίθεση και μπλοκ, χάσανε στις λεπτομέρειες από λάθος επιλογές στους τελευταίους πόντους.
Έχοντας 2 σετ στην πλάτη τους πλέον και με πολύ βοήθεια από τον πάγκο δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και μείωσαν το σκορ σε 2-1.
Καθολική κυριαρχία και στο 4ο σετ, με το σέρβις και το μπλοκ να αποσυντόνιζουν τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είδαν το ματς να έρχεται στα ίσια.
Στο καθοριστικό 5ο σετ οι δύο ομάδες πήγαν χέρι - χέρι στο σκορ μέχρι το 4-4. Στο σημείο αυτό, το καθαρό μυαλό σε μοίρασμα και επίθεση έδωσαν προβάδισμα στη ομάδα μας 8-5. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς αντίκρυσμα όμως, καθώς για άλλη μια φορά ο Βυσσινί πάγκος έδωσε τη λύση από τη γραμμή του σέρβις, οδηγώντας την ομάδα μας στην πρώτη της νίκη για φέτος.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Βουτυρίτσας, Τριανταφύλλου, Μωυσιάδης, Κοσμάς, Φλώρος, Δορδοκίδης, Φουκαλάς, Αλεξίου, Πουλίτσης, Μπρούτσος, Ζάγκας, Μυλωνάς, Γογουρόπουλος, Χατζηρούφας
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top