Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ευριπίδης Γιάκος, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, στο AEL FC ARENA. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ευριπίδη Γιάκου:
«Ήταν πολύ δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ, εμείς δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι και φαινόταν αυτό και από το α’ ημίχρονο, που η ΑΕΛ έκανε τις ευκαιρίες. Μετά έγινε πιο δύσκολο όταν μείναμε με 10 παίκτες. Ευτύχησε σ’ εκείνη τη φάση να ανοίξει το σκορ. Εμείς δεν είχαμε τα ψυχικά αποθέματα με 10 παίκτες και δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει.
Γενικά δεν είμαστε αυτοί που πρέπει τη φετινή σεζόν. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δεν ξέρω τι και πως. Πρέπει να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα και να κοιτάξουμε να δουλέψουμε στη διακοπή. Έχουμε μπροστά μας δύο ‘τελικούς’ με τη Λιβαδειά και τον ΟΦΗ. Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια για να αποφύγουμε περαιτέρω περιπέτειες. Δεν αξίζει η ομάδα μας να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Αγωνιστικά όμως το αξίζει αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως ότι έχουμε πολλά περιθώρια να το αλλάξουμε.
Από την αρχή της σεζόν και δεν το λέω ως δικαιολογία και το έχουμε πει και με τα παιδιά ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, σίγουρα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε με δύσκολες ομάδες εκτός έδρας. Μας προβληματίζει όμως πιο πολύ η εικόνα. Πρέπει να την αλλάξουμε οπωσδήποτε και να συνεχίσουμε. Δε μας αξίζει να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ότι πρέπει να πρωταγωνιστεί για την Ευρώπη.
Ο καθένας μας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του με πρώτο εμένα. Να δούμε τι δεν κάνουμε καλά και να το δουλέψουμε. Άλλοι λένε ότι υπάρχουν περιθώρια, άλλοι λένε όχι. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Πρέπει από αύριο κιόλας να το αλλάξουμε, να μη στεκόμαστε σε δικαιολογίες ότι λείπουν παίκτες. Όσοι ήρθαν στην ομάδα το αξίζουν και πρέπει να το αποδεικνύουν και στον αγωνιστικό χώρο.
Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο για τη μέχρι τώρα πορεία. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια και όλοι μαζί να συνεχίσουμε, να πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια για να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top