Δήλωση με την οποία θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του Λαρισαίου τεχνικού διευθυντή των Τρικάλων, Κώστα Νεμπεγλέρα, έβαλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Δημήτρης Μπαταγιάννης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, ανέφερε: "Επειδή τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί κάποιες φήμες για τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Κώστα Νεμπεγλέρα κάνω γνωστό ότι απολαμβάνει την πλήρη στήριξή μου. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα, με την στήριξη του φίλαθλου κόσμου, η ομάδα θα μπορέσει να ανακάμψει και να φτάσει εκεί που θέλουμε όλοι να δούμε τον ΑΟ Τρίκαλα.
Ένας πρώην προπονητής της ΑΕΛ αποχώρησε, Ράτκο Ντόστανιτς, ένας άλλος πρώην προπονητής της ΑΕΛ, πήγε στα Τρίκαλα. Ο λόγος για τον 48χρονο τεχνικό, Θωμά Γράφα.
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Θωμά Γράφα.
Σε δηλώσεις του ο νέος τεχνικός της ομάδας μας τόνισε: Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι και πιο ακριβώς είναι το μέγεθος του ΑΟ Τρίκαλα. Δεν είναι ώρα να αναφερθούμε σε λάθη τα οποία ενδεχομένως έγιναν. Θα πρέπει αρχής γενομένης από σήμερα να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα για να ανακάμψουμε αγωνιστικά. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Από τον μεγαλομέτοχο, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους φιλάθλους τους οποίους σέβομαι απεριόριστα. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά με όσους παίκτες θέλουν και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top