Το επάνω μέρος του αθλητικού κέντρου BMO γέμισε με φιλάθλους που πήγαν να παρακολουθήσουν τους γίγαντες του MMSL, Αλβανοί εναντίον ΑΕΛ Καναδά. Θα ήταν σε θέση η ΑΕΛ Καναδά να ανακάμψει; Ποια ΑΕΛ Καναδά θα εμφανίζονταν στον αγώνα; Όλες οι απαντήσεις δόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Η ΑΕΛ εμφανίστηκε με ταχύτητα και πίεση κυριαρχώντας των Αλβανών. Ήταν αυτή η ΑΕΛ που νίκησε τον Απόλλωνα (λευκοί) και τη Jagiellonia, με ταχύτητα, πίεση και κατοχή της μπάλας.
Οι Αλβανοί έχουν μια πολύ δυνατή και ταλαντούχα ομάδα. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Σκοτ Μιούλερ ήταν εξαιρετικός και δεν τους άφησε περιθώρια. Οι αμυντικοί έπαιξαν πολύ σφιχτά και κλειστά, χωρίς να επιτρέψουν τη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους αντιπάλους. Ο Σων Γιούζ φόρεσε τα βυσσινί και αγωνίστηκε μετά από μακρά απουσία λόγω τραυματισμού και μαζί με τους Σάρεϊντορ, Ολιβέιρα και Κέλλυ ήταν πραγματικά θηρία στο χώρο του κέντρου. Ο «κανονιέρης» Άντριου και ο Φλυν ήταν απολαυστικοί.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, με τις ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες να σκοράρουν.
Στο 10ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Σάρεϊντορ, ενώ εννέα λεπτά πριν τη λήξη οι Αλβανοί ισοφάρισαν σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι προσπάθειες για νίκη δεν απέδωσαν για καμία ομάδα.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, δήλωσε τα ακόλουθα:
«Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και τις οικογένειες/αγαπημένους τους Καλά Χριστούγεννα. Ο Θεός να δίνει υγεία σε όλους.
Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μου!! Ανταποκρίθηκαν απόψε με το πραγματικό ποδόσφαιρο της ΑΕΛ. Ο Γιούζ ήταν μια καλοδεχούμενη προσθήκη. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα απόψε. Οι Αλβανοί είναι μια πολύ ταλαντούχα υψηλού διαμετρήματος ομάδα. Κατά την άποψή μου ήμασταν η καλύτερη ομάδα απόψε. Οι παίκτες μας θα έχουν την ανάπαυση που δικαιούνται για να θεραπευτούν και να ξεκουραστούν μέχρι τον επόμενο αγώνα μας. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως απόψε, τότε παρακολουθήστε ποιος θα είναι στην κορυφή του πίνακα. Η ΑΕΛ!
Αγάπη και Σεβασμός σε όλους».

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 4 Ιανουαρίου 2019, 20:30, με την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα (μπλε).

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top