Κανονικά θα κατέβει στο ματς με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα της Superleague, η ΑΕΛ, όπως τόνισε ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. Αναλυτικά, όσα είπε ο Ζήσης Ντελόπουλος: 
Για την κίνηση του Αλέξη Κούγια να παραδώσει τα δελτία: 
«Δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού. Ο ίδιος έχει αγωνιστεί για να έρθει η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα αυτά τα χρόνια κάνει τεράστιο αγώνα. Αγανακτήσαμε και απογοητευτήκαμε γιατί χάσαμε και δεύτερο παιχνίδι από τη διαιτησία».

Για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ: 
«Όταν στο πέμπτο λεπτό βγάζεις κίτρινη για τζαρτζάρισμα στον αρχηγό μιας ομάδας, δίνεις ένα μήνυμα. Δεν ήταν μόνο σε αυτό το ματς, δεχθήκαμε αρκετές εχθρικές διαιτησίες, απλά έτυχε η διαμαρτυρία να είναι στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν τελικά θα κατέβει η ομάδα στο ματς με την ΑΕΚ: 
«Εμείς είμαστε Λαρισαίοι πολίτες και είμαστε στη διοίκηση της ομάδας. Δεν διανοούμαστε να μην κατέβει σε ένα ματς η ΑΕΛ. Δεν είναι μικρομάγαζο, είναι μεγάλη ομάδα. Πήγαμε στο Δήμαρχο που είναι γνώστης της κατάστασης, του εξηγήσαμε τι ακριβώς αντιμετωπίζουμε. Στηρίζουμε τον κ. Κούγια, αλλά έχουμε τις διαφωνίες μας. Στηρίζουμε τις ενέργειές του μέχρι ένα σημείο και κάνουμε τον αγώνα μας. Ο κ. Κούγιας έχει αγανακτήσει. Και ποιος είναι ο κ. Περέιρα που δεν μπορούμε να τον δούμε; Υπάρχει ένα πρωτάθλημα σε εξέλιξη, έπρεπε να μιλήσουμε εκείνη τη στιγμή. Το πρόβλημα είναι γενικό. Είναι τυχαίο που την προηγούμενη εβδομάδα τρεις ομάδες έκαναν δηλώσεις κατά της διαιτησίας;».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: 
«Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, αν θέλουμε να υπάρξει υγεία και μέλλον. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μόνο δύο ήταν Έλληνες από τους 22. Κάνουμε τρομερό αγώνα για να παίξουν Έλληνες». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top