Μέχρι την Παρασκευή η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του κ. Κούγια θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τα αδικήματα της κακουργηματικής εκβιάσεως και του ειδικού ποινικού νόμου της οπλοκατοχής, της διαθέσεως και κατοχής ναρκωτικών στον Προϊστάμενο Εισαγγελέα Εφετών κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει στον κ. Δασκαλόπουλο:
1. Το φωτογραφικό υλικό που έχει στη διάθεσή της
2. Ηχητικά ντοκουμέντα των όσων προσώπων απεικονίζονται στον αγώνα με τον Πανιώνιο

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει:
1. Να συνενωθούν οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί και έχουν οδηγηθεί ήδη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαρίσης για τις παραβάσεις των ίδιων προσώπων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες από τον αγώνα με τον Πανιώνιο και από προηγούμενα παιχνίδια με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και παραπέμφθηκε να εκδικαστεί αύριο στο Αυτόφωρο Τριμελές Καρδίτσας και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Εφημερίδας Ελευθερία και τις πληροφορίες του ΔΣ της ΠΑΕ πολλά από τα πρόσωπα που συνελήφθηκαν στην Καρδίτσα στον αγώνα μπάσκετ ΑΣΑ – ΑΕΛ (αγώνας μπάσκετ τοπικών κατηγοριών) σε τουριστικό λεωφορείο και που κατά την Αστυνομία έχουν διαπράξει τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών, της οπλοφορίας (φωτοβολίδες, κροτίδες, λοστοί), της κατοχής κουκούλων full face, της αντίστασης κατά της αρχής, των σωματικών βλαβών κατά αστυνομικών, να συνενωθούν, να τεθούν υπόψη του Εισαγγελέα Εφετών Λαρίσης κ. Δασκαλόπουλου για να διερευνηθεί με άλλο νομικό χαρακτηρισμό πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα εις βάρους του κ. Αλεξίου Κούγια, μελών της οικογένειας του και του νομικού προσώπου της ΠΑΕ ΑΕΛ

2. Από τον Εισαγγελέα κ.Δασκαλόπουλο να συγκεντρωθούν μέσω τις Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όλες οι αναρτήσεις είτα από νόμιμα sites, είτε από παράνομα sites που αφορούν τον κ. Κούγια, τα μέλη της οικογένειας του, τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων του Συνδέσμου Οπαδών Αλκαζάρ, του Συνδέσμου Οπαδών Homeless, των ανακοινώσεων της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και των προσωπικών αναρτήσεων των μελών του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Φωτογραφίες που θα παραδοθούν στον Εισαγγελέα κ. Δασκαλόπουλου θα παραδοθούν σήμερα εκ νέου στην Ελληνική Αστυνομία μαζί με τις φωτογραφίες του αγώνα με τον Πανιώνιο, στην επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην Super League, στους Αθλητικούς Δικαστές και στον έλεγχο εισόδου στο AEL FC ARENA στον αγώνα με την ΑΕΚ θα γίνεται face control για τους συγκεκριμένους και θα αποκλείεται η είσοδος τους, προκειμένου να προφυλάξουμε την ακεραιότητα των οπαδών μας και να αποτραπεί έκνομη ενέργεια από τους συγκεκριμένους που έχουν σκοπό τη βαριά τιμωρία της ΑΕΛ και της έδρας μας, ώστε να καταστεί η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστικά και οικονομικά ανίσχυρη, να υποβιβαστεί και να την αγοράσουν οι επίδοξοι μνηστήρες τζάμπα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top