Στο Χάλμσταντ της Ολλανδίας βρίσκεται από την Κυριακή (02/12) η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων. Εκτός πλάνων, λόγω τραυματισμού, έμεινε ο Νίκος Γκόλιας της ΑΕΛ, ενώ στην αποστολή είναι κανονικά ο Χρήστος Γρομητσάρης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου CISM, που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2019, κόντρα στην Γερμανία και στην Ολλανδία.

Οι ποδοσφαιριστές, που απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας, είναι οι: Λυμπερόπουλος, Αυγενικού, Βέργος, Βλάχος, Κούρτι, Παμλίδης, Τσουκάνης, Τσιφτσής, Μπουλούλης, Σκόνδρας, Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Σάμιος, Σίσκο, Γρομητσάρης, Κώνστας, Γαβριηλίδης.

Εκτός πλάνων, λόγω τραυματισμού, έμεινε ο Γκόλιας, ο οποίος εξετάστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και έχει υποστεί τράβηγμα στους κοιλιακούς.
Στην αποστολή μετέχουν, επίσης, ο προπονητής, Βασίλης Βούζας, ο συνεργάτης του, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο φυσιοθεραπευτής, Παύλος Καράπαπας και οι διαιτητές, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Αντώνης Καρατζίκας.
Την ομάδα συνοδεύουν, ακόμη, ο Πλωτάρχης, Χρήστος Καλαϊτζίδης και ο Λοχαγός, Κωνσταντίνος Παπασταμάτης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top